PIKNU
  1. SabunGaramBuluh

#SabunGaramBuluh Photos & Videos

SabunGaramBuluh - 6.9k posts

Sabun hijau mmg xleh klu xde stok ni..
Anak2 plk jenis kulit sensitif.. Suka sbb gatal2 badan.. Mmg kak ju bg guna sabun garam buluh ni jer bg depa mandi.. Alhamdulillah gatal2 badan semua boleh hilang.. Wangi pun yer..1 family pun guna..sbb suka kan bau dia.. Fresh jer bak kat spa gitew😉

Testimonni sabun hijau me..
Hawa suka main dgn kucing..kucing itu dah mcm kwn² dia aje..peluk²..cium²..manja²..
Tpi kulit hawa elergi dgn bulu kucing.. Hawa nk cuci muka dgn sabun hijau marine essence..mudah²an kulit hawa pulih seperti biasa.. Korang yg ada masalah kulit sensitif, muka berjerawat, berjeragat, kudis, panau ke boleh la try.. Insyaallah dgn izinNYA semua tu boleh settle..
http://www.wasap.my/60179468942

#SabunMEbeautybar #sabunME #sabungarambuluh #sabungarambuluh #sabunhijau #sharingthegood

Sabun garam buluh

Sabun marine essence membantu mengatasi masalah kegatalan kulit, jerawat dimuka dan badan pun hilang memang berbaloi..... #SabunMe #sabungarambuluh #SabunMekelantan #kualakraikelantan

GATAL KULIT SEMAKIN KURANG ASBAB SABUN KETUL MARINE ESSENCE
.
Izinkan sy kongsikan testimoni sabun bar Marine Essence , credit Ustazah Farah Bakaram .
.
Testimoni beliau ni hampir 8 bulan lepas.. waktu ni la merupakan first time ustazah Farah try ME bar... Alhamdulillah serasi guna sabun selain turut pakai losyen PB.. gatal2 kulit pun dah lama sembuh.
.
tak sia2 sy kenalkan sabun ni kepada dia.. setiap kesembuhan dengan izin Allah , kita berikhtiar dan guna dgn yakin 😊
.
Nak cuba sekotak hanya Rm113(sm) ada 3bar..seisi keluarga boleh guna.
.
Nk order meh klik link ni.
https://mssg.me/ideeann
Real Product , Real Income & Real FREE trip.
#PreciousXJ50
#sabunmarineessence
#sabungarambuluh
#untukseisikeluarga

Sempat dapat tak?
Ramai org risau bila dah order stok lepas tu risau brg sampai cpt ke tak.
Tapi kalau order dgn Anis, jgn risau. Anis pun ada ready stok.yang penting pastikan stok original, tengok stiker pada kotak Min Kaffe tu.
Bagitau je nak hantar ke mana.. FREE POSTAGE tau 😘. Thank you my biz partner. Esok kita pos ya.
#kopiviral #kopigarambuluh #sabungarambuluh
#bisnesonlinesenangla
#projekSTG #CATchampions

GATAL MENGENYAM & PEDIH SGT😭

Camtulah penderitaan anak2 yg kena Eczema.

Ni kak yanie share testimoni dpd Puan Ayu.👇👇 Anaknya berusia 7 tahun sebelum ni tiada masalah kegatalan kulit atau eczema (jadi mcm ni lps dapat suntikan disekolah). Kulitnya kemerah-merahan disetiap bahagian sendi kaki dan tangan.

Alhamdulillah... Eczema anaknya sudah berkurangan baru je 18 hari konsisten mandi menggunakan Sabun Marine Essence & sapu Krim Bio Ever plus... Alhamdulillah. Anak Puan Ayu serasi dgn kedua-dua produk.
Kak yanie ada ready stock tau.
Nak cuba roger kite je, harini order harini pos terus😁

Order kt sini ye sayang2👇👇👇
www.wasap.my/60193284348/sabunMEdanBioEver

#projekSTG
#CATchampions

#sabunME #sabunseisikeluarga #sabunmerawat #sabungarambuluh #masalahkulit
#bioever #krimajaib #krimanjal #krimpenyembuhluka #krimnano #hilangkanparut #kulitlicin

Done COD .. Terima kasih kak Azemah Ahmad beli bawal swarovski seruni dan marine bar ❤Ayu jual 😊

#swarovskiscarf
#CodKUALAPILAH
#projekSTG
#sabungarambuluh

Customer mengadu dia ada masalah kulit sensitif.. So sejak guna sabun hijau marine essence ni masalah itu dah selesai.

Ramai customer yang kata mereka berpuashati dan repeat order #sabungarambuluh.. Kulit semakin cantik dan bersih. Tiada lagi kulit gatal dan sensitif.. #projekSTG #marineessence #kulitsensitif #kulitalergik

⚘KETAGIH SABUN ME⚘

Homaigoddd repeat oder lagi hakak ni!! 😍😍😍
.
Katanya best sangat sabun ME. Asbab sabun ME ketiak dan kelengkang hitam dah cerah kembali. Panau pon blh hilang.
.
Hakak ni dah jatuh cinta dgn sabun ME ni. Selain bantu merawat masalah kulit, bau aroma sabun ni pon menusuk kalbu. Hakak ni dah ketagih bau sabun ME ni. Ko ghase😁😁.
.
Best ke sangattt best💃💃💃
.
Nak cuba sekotak hanya Rm113(sm) ada 3bar..seisi keluarga boleh guna.

Nk order meh klik link ni.
https://mssg.me/ideeann
Real Product , Real Income & Real FREE trip.
#PreciousXJ50
#sabunmarineessence
#sabungarambuluh

Marine Essence Beauty Bar

Sangat sesuai untuk semua jenis kulit.. Fungsi terbaik beauty bar ni adalah : ✔Melembutkan kulit dan melembapkan kulit
● Mengatasi masalah kulit kering ●Menghilangkan gatal-gatal badan dan muka
● Menghilangkan jerawat muka dan badan
● Membantu melegakan eczema dan psoriasis
● Mencerahkan ketiak, leher, kelangkang dan bahagian pelipat badan yang lain
● Menghilangkan bau badan dan bau ketiak
● Memudarkan parut luka dan luka pembedahan
● Menghilangkan ketuat
● Menghilangkan panau, kurap dan masalah kulit yang lain
● Menghilangkan parut 'chicken pox' dan kayap
● Mengekalkan kesegaran badan

http://www.wasap.my/60139269539/marineessence
http://www.wasap.my/60139269539/marineessence
http://www.wasap.my/60139269539/marineessence

#marineesencebeautybar #marineessenceseries #sabungarambuluh #garambuluh #masalahkulit
#thediamondcircleteam #thediamondcircle #tdc #tdcbasic #roslianamohdhanafi #mandiangarambuluh #sabungarambuluh

Marine Essence Beauty Bar

Sangat sesuai untuk semua jenis kulit.. Fungsi terbaik beauty bar ni adalah : ✔Melembutkan kulit dan melembapkan kulit
● Mengatasi masalah kulit kering ●Menghilangkan gatal-gatal badan dan muka
● Menghilangkan jerawat muka dan badan
● Membantu melegakan eczema dan psoriasis
● Mencerahkan ketiak, leher, kelangkang dan bahagian pelipat badan yang lain
● Menghilangkan bau badan dan bau ketiak
● Memudarkan parut luka dan luka pembedahan
● Menghilangkan ketuat
● Menghilangkan panau, kurap dan masalah kulit yang lain
● Menghilangkan parut 'chicken pox' dan kayap
● Mengekalkan kesegaran badan

http://www.wasap.my/60139269539/marineessence
http://www.wasap.my/60139269539/marineessence
http://www.wasap.my/60139269539/marineessence

#marineesencebeautybar #marineessenceseries #sabungarambuluh #garambuluh #masalahkulit
#thediamondcircleteam #thediamondcircle #tdc #tdcbasic #roslianamohdhanafi #mandiangarambuluh #sabungarambuluh

Marine Essence Beauty Bar

Sangat sesuai untuk semua jenis kulit.. Fungsi terbaik beauty bar ni adalah : ✔Melembutkan kulit dan melembapkan kulit
● Mengatasi masalah kulit kering ●Menghilangkan gatal-gatal badan dan muka
● Menghilangkan jerawat muka dan badan
● Membantu melegakan eczema dan psoriasis
● Mencerahkan ketiak, leher, kelangkang dan bahagian pelipat badan yang lain
● Menghilangkan bau badan dan bau ketiak
● Memudarkan parut luka dan luka pembedahan
● Menghilangkan ketuat
● Menghilangkan panau, kurap dan masalah kulit yang lain
● Menghilangkan parut 'chicken pox' dan kayap
● Mengekalkan kesegaran badan

http://www.wasap.my/60139269539/marineessence
http://www.wasap.my/60139269539/marineessence
http://www.wasap.my/60139269539/marineessence

#marineesencebeautybar #marineessenceseries #sabungarambuluh #garambuluh #masalahkulit
#thediamondcircleteam #thediamondcircle #tdc #tdcbasic #roslianamohdhanafi #mandiangarambuluh #sabungarambuluh

Sabun me banyak membantu dalam masalah kulit sensitif.. Cuba la Hari ini anda pasti brpuashati!! #SabunMe #sabunkulitgatal #sabungarambuluh #SabunMekelantan

Sabun garam buluh

Sabun marine essence membantu mengatasi masalah kegatalan kulit, jerawat dimuka dan badan pun hilang memang berbaloi..... #SabunMe #sabungarambuluh #SabunMekelantan #kualakraikelantan

Penyakit kulit mampu diatasi dengan #SabunGaramBuluh!
.
.
Apa beze Sabun ni dengan sabun yang lain? "Saya dah guna macam2 sabun tapi hasilnya semua sama.. Masalah kulit makin lama makin menjadi2.." Haaaa..mostly ramai akan ada ayat gitu.. TAPI

Pernah cuba sabun garam buluh? Kalau belum kena cuba guna dulu sebab RAMUAN GARAM BULUH yang ada dalam sabun ni TAK ADA dalam mana2 sabun yang lain!
Dengan guna #SabunGaramBuluhME ni InsyaAllah macam macam penyakit kulit dapat diatasi.. :-) #SabunAjaib

Penyakit kulit mampu diatasi dengan #SabunGaramBuluh!
.
.
Apa beze Sabun ni dengan sabun yang lain? "Saya dah guna macam2 sabun tapi hasilnya semua sama.. Masalah kulit makin lama makin menjadi2.." Haaaa..mostly ramai akan ada ayat gitu.. TAPI

Pernah cuba sabun garam buluh? Kalau belum kena cuba guna dulu sebab RAMUAN GARAM BULUH yang ada dalam sabun ni TAK ADA dalam mana2 sabun yang lain!
Dengan guna #SabunGaramBuluhME ni InsyaAllah macam macam penyakit kulit dapat diatasi.. :-) #SabunAjaib

Sue suka sangat guna sabun hijau ni..
Dulu jerawat banyak dekat muka ni,kulit muka pun berminyak.. Alhamdulillah sejak guna sabun hijau jerawat makin kurang,kulit muka nampak cerah,parut jerawat pun makin pudar.. Yang ada masalah kulit tu sesuai jugak guna sabun ni..
.
.
.
#sabungarambuluh
#sabunhijau
#marineessencebeautybar

kalau ada jerawat serius.. gatal2 yg susah nak baik.. celah2 gatal time berpeluh..pastu tergaru-garu sampai berkudis...
Sis sarankan korang konsisten guna sabun ME... Sabun seluruh badan termasuk muka sekali...In Shaa Allah..pasti korang puashati hasilnya.

#SabunMe #sabungarambuluh #SabunMekelantan

Sabun garam buluh atau sabun me

Pkai sabun marine essence jerawat hilang smp sekarang ...
Sis suka sgt2 sabun hijau ini.

#SabunMe
#sabungarambuluh
#SabunMarineEssence
#SabunMekelantan

ME BAMBOO SALT BEAUTY BAR :

NORMAL PRICE (INC. POST)
1bar (trial)  RM46 SM  RM50 SS
3bar (1kotak)  RM121 SM  RM125 SS

PROMO
1bar (trial)  RM44 SM  RM48 SS

3bar (1kotak)  RM110 SM  RM114 SS
+FREE GIFT

MEMBERSHIP PRICE (INC.POST)
1bar (trial)  RM39 SM  RM43 SS
3bar (1kotak)  RM101.30 SM  RM105.30 SS
+ REGISTER : RM47

IG : @marineessence_bamboosalt
FBPAGE :marineessence_bamboosalt

Testimonials
#marineessencecatalogue

#wassap0136535131
#membershipRM47
#marineessencecatalogue
#syjual #sabun #bodywash #ekzema #sabungarambuluh #sabunpemutih #jerawat #kulit #jeragat #ruam #kudis #kutil #panau #bebaskimia #bayi #chickenpox #demamcampak
#marineessencemurah #marineessenceoriginal
#farhafarhazmiazfar
#ProjekSTG
#2GAJIsebulan
#CATchampions

Sabun garam buluh

Sabun marine essence membantu mengatasi masalah kegatalan kulit, jerawat dimuka dan badan pun hilang memang berbaloi..... #SabunMe #sabungarambuluh #SabunMekelantan #kualakraikelantan

MEMBANTU HILANGKAN CHICKEN POX 😱⁉️
Kredit sis Nor Ashikin....tq sudi sharing² testimoni produk superb nii😘.
.
2 minggu lepas kejadiannya. Ikin beli air kelapa sebab keadaan panas dan jerebu teruk sangat. Maka bagi jugak anak-anak minum air kelapa.
.
Tak disangka petang tu husband tengok badan anak naik bintik-bintik ~~~ tapi tak banyak keluar. Sebabkan dari kecil anak-anak kalau panas dalam badan, senang naik bintik-bintik. Maka tak terpikirla tentang chicken pox.
.
Esoknya, tengok lagi bertambah banyak naik bintik-bintik dan terus bawak jumpa doktor. Doktor pun sahkan chicken pox pada anak.
.
Dengan adanya stock SABUN HIJAU MARINE ESSENCE kat rumah terus gunakan asbab tahu fungsi dan manfaat garam buluh tu. Alhamdulillah 2/10/19 anak dah boleh sekolah semula dan baik sepenuhnya.
Alhamdulillah membantu..
.
Ada yang nk cuba ikhtiar masalah kulit sensitif,gatal²,jerawat,panau & bau badan...Insya-Allah Sabun ME boleh membantu merawat.
.
Sekotak Sabun ME hanya Rm113(sm) ada 3bar....seisi keluarga boleh guna....memang berbaloi² 👍🏻👍🏻
.
Nk cuba PM tau.
https://mssg.me/ideeann
Real Product , Real Income & Real FREE trip.
#PreciousXJ50
#sabunmarine
#sabungarambuluh

DIY BAKING SODA SHAMPOO: THE BEST HOMEMADE REMEDY FOR HAIR GROWTH
Benefits Of Baking Soda For Hair:
The following are the some benefits of baking soda for your hair to give healthy and shiny look.
Baking soda is capable of absorbing excess oil from your scalp and leaves it grease free.
While cleansing scalp with this shampoo it completely prevent the white flakes from your scalp.
It doesn’t rip the natural moisture from your scalp. So there is no chance to develop dandruff anymore.
Baking soda shampoo also helps to restore the shine of your hair and make it look healthy and strong.
#DIY HOMEMADE BAKING SODA SHAMPOO:
REQUIRED INGREDIENTS: BAKING SODA
-Water
-Apple cider vinegar
#STEPS TO PREPARE:
-Mix one part of baking soda with 3 parts of water and if you have long hair mix 2-3 table spoons of baking soda with 3 parts of water. Pour this mixture in a spray bottle.
-Apply this mixture starting from roots of your hair and working to the ends. You can apply it on wet or dry hair, its up to your choice.
-Let it stay for 2-3 minutes and then rinse it off completely with cold water. Then again, rinse your hair with warm water.
-After washing your hair with baking soda, you must rinse your hair with apple cider vinegar.
APPLE CIDER VINEGAR RINSE:
-Now mix one part of apple cider vinegar with 4 parts of water and add few drops of any essential oil like lavender, rosemary to this mixture.
-Now, slowly tilt your head by closing your eyes and distribute this mixture through your hair.
-After few seconds, rinse it with cold water. Cold water helps to adds shine by sealing the moisture and smooths the hair.
-You must continue this process for once in a week for a month to see great results.
#sabungarambuluh #diyhairremedy

.
Me: Mcm mana dah guna sabun hijau tu? Ada perubahan kat kulit anak?
.
.
Cust: Ya sis..kt kepala pn kurang gatal..bdn pn x npk kering sgt.

Tdo mlm pn dh ok..klu x sblm ni mlm2 msti mengaru..nangis plk tu

Kesian akk tgk
.
.
Me: Alhamdulillah.. syukur.. Kesian yer.. sampai kepala ekzemanya.. Pedih tu.. lagi kalau berpeluh.
.
.
Cust: Ya sis..😭😭kesian akk tgk

Bila g kenduri mne2 @ open house x hbs2 dia mengaru kepalanya..smpi bertempik2 nangis

Sakit katanya
.
.
Me: Allahu.. kalau tempat yg ada aircon tahan sikit yer.
.
.
Cust: Ya sis..kdg2 org tgk je bila ank kita mcm tu.. Ibu mne yg x sedihkn sis..akk bwa la ank jauh2 skit pd org..yela kn tmpt org wt mkn kn😭😭
.
.
Me: Sabar yer.
In sha Allah.. kita ikhtiar dgn sabun ni.
Penyembuhan datang dari Allah juga.
.
.
Real people.. real story..
.
.
Lagi info di blog 👉👉 :
http://bit.ly/MawarDusqie_MarineEssenceBeautyBar
.
.
.
#SabunHijau #SabunKetiak #MarineEssenceBeautyBar #SabunME #SabunMarineEssence #SabunGaramBuluh #MEbar #Selulit
#Stretchmark #Haura #Eczema #Panau #Ruam #Kulit #SakitKulit
#Haura #MawarDusqie_MEbar

Marine Essence Beauty Bar

Diinspirasi daripada bentuk organik kerang laut dengan haruman yang menawan, Bar Kecantikan Marine Essence pasti merangsang anda menggunakannya setiap hari!

Berminat? DM at bio link..

Marine Essence Beauty Bar

Diinspirasi daripada bentuk organik kerang laut dengan haruman yang menawan, Bar Kecantikan Marine Essence pasti merangsang anda menggunakannya setiap hari!

Berminat? DM at bio link..

Marine Essence Beauty Bar

Diinspirasi daripada bentuk organik kerang laut dengan haruman yang menawan, Bar Kecantikan Marine Essence pasti merangsang anda menggunakannya setiap hari!

Berminat? DM at bio link..

Marine Essence Beauty Bar

Diinspirasi daripada bentuk organik kerang laut dengan haruman yang menawan, Bar Kecantikan Marine Essence pasti merangsang anda menggunakannya setiap hari!

Berminat? DM at bio link..

Marine Essence Beauty Bar

Diinspirasi daripada bentuk organik kerang laut dengan haruman yang menawan, Bar Kecantikan Marine Essence pasti merangsang anda menggunakannya setiap hari!

Berminat? DM at bio link..

Marine Essence Beauty Bar

Diinspirasi daripada bentuk organik kerang laut dengan haruman yang menawan, Bar Kecantikan Marine Essence pasti merangsang anda menggunakannya setiap hari!

Berminat? DM at bio link..

Marine Essence Beauty Bar

Diinspirasi daripada bentuk organik kerang laut dengan haruman yang menawan, Bar Kecantikan Marine Essence pasti merangsang anda menggunakannya setiap hari!

Berminat? DM at bio link..

Marine Essence Beauty Bar

Diinspirasi daripada bentuk organik kerang laut dengan haruman yang menawan, Bar Kecantikan Marine Essence pasti merangsang anda menggunakannya setiap hari!

Berminat? DM at bio link..

Marine Essence Beauty Bar

Diinspirasi daripada bentuk organik kerang laut dengan haruman yang menawan, Bar Kecantikan Marine Essence pasti merangsang anda menggunakannya setiap hari!

Berminat? DM at bio link..

Marine Essence Beauty Bar

Diinspirasi daripada bentuk organik kerang laut dengan haruman yang menawan, Bar Kecantikan Marine Essence pasti merangsang anda menggunakannya setiap hari!

Berminat? DM at bio link..

Marine Essence Beauty Bar

Diinspirasi daripada bentuk organik kerang laut dengan haruman yang menawan, Bar Kecantikan Marine Essence pasti merangsang anda menggunakannya setiap hari!

Berminat? DM at bio link..

Top #SabunGaramBuluh posts

Nak nyanyi tak boleh nyanyi, nanti hujan lagi😂😂 uolss kena hujan baik sabun dengan sabun wangi ni, fresh super duper wangi.. yang dah guna memang tau la. Sabun garam ni bagus jugak untuk kulit, ada masalah kulit pun cari akak naah😁

#marineessence
#sabungarambuluh
#yanarodzi
#syukurselalu

KURANG DAH BERSIN PAGI2 & BAU BADAN KURANG

Ramai sebenarnya bersin2 setiap pagi. Tapi kadang orang dah anggap itu biasa. Dan proses pernafasan boleh terganggu sebab resdung, sampai badan berbau pun tak sedar.

Macam testimoni dr anak Puan Azlin lps pakai sabun hijau marine essence,
GATAL2 MUKA & HIDUNG, JUGA BERSIN DI WAKTU PAGI DAH TAKDE.
Dan paling best, sedar tak sedar BAU BADAN PUN DAH KURANG. .

Kalau korang alami atau tahu sesiapa yg alami mcm anak Pn Azlin, boleh lah suggest sabun hijau ni. .

Boleh minta diorg klik link ni..NA bg special price, bagitau sekali nama org yg suggest sbb NA nak bg hadiah sebab menyampaikan yg benda baik. .

https://Sabungarambuluh.wasap.my

#sabungarambuluh #sabunmarineessence
#resdung #baubadan #jerawat #sakitkulit

1 sabun, 1 family, 4 kesan
Sabun Viral Hijau ni mmg dr mak, ayah sampai ke anak2 kecil bole guna.
Kesan??
. . . Haruslah dari muka hingga ke kaki.
Asbab sabun ber'GARAM BULUH', inshaa Allah macam2 #masalahkulit pun bole sembuh.
Pm/whatsapp ahkak utk dapatkan yg original @ nk jadi agen 👇

BEE 📲📩 www.wasap.my/60137398449/sabunME
R E A D Y S T O C K S ‼️ H A R G A
Marine Essence Beauty Bar
Sekotak ~ RM113.20 (3 Bar)
1 Bar ~ RM38
**Nak Murah Lagi Meh Daftar Ahli 😉

Biz Online | MODAL RM47 | IDR100,000
#projekSTG kini bergabung dengan #Indonesia
#CATchampions
#ABeautilicousEmpire
#TheMagicOfPartTime
#Letsuccessmakesthenoise
#SabunHijau #SabunViral #SabunGaramBuluh #SabunME #SabunMarineEssence

Banyak promo utk STOCK CLEARANCE until malam ni. Nak boleh roger 😁

Mur mur semua untuk barang kegunaan harian

#yearendsales #stockclearance #sabungarambuluh #marineessense #makkauijo
#sabunhijau #newyear

Done pos untuk customer di Klang
.
.

Sabun kepam
Sabun gegatal
Sabun panau
.
.

Sesuai jugak untuk anak-anak yang kerap berpeluh, ruam dan gatal-gatal. .
.

Wasap
013-5919520

#MarineEssenceBeautyBar
#SabunGaramBuluh
#SabunMarineEssenceOriginal
#SabunPanau
#SabunRuam
#SabunEczema

Sabun Hijau ni mmg bagus.. .
.
Dapat mengatasi pelbagai masalah kulit dibadan dan wajah.. .
Satu family boleh pakai 👍👍👍
.
.
#projekstg #readystock #Sabunme #sabungarambuluh #sabunhijau #jerawat #eczema #gatalgatal #sabunviral #sayajual #sayajualonline #igersmalaysia #instaphoto #instamoment #bizonlinemalaysia #instagram #Malaysia

MANA PERGINYA EX... EX atau BEKAS NYAMUK GIGIT TERUS JADI ALERGIK
SALAH MAKAN SIKIT TERUS KULIT GATAL2 JADI BENGKAK

Masalah alergik kulit dah settle asbab guna #SABUNGARAMBULUH ni.
korang ada masalah yg sama?
Cubalah sendiri sabun ni.. klik sini www.wasap.my/+0198228025/SABUNgarambuluh

#BisnesOnlineSenangLa
#Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100RIBU
Program #2GAJIsebulan
#projekSTG #CATchampions
#SabunME
#sayagunasayajual

SABUN GARAM BULUH + LOTION PREMIUM BEAUTIFUL 😘😘😘.
.
( Testimomi Sis Fiezah ).
.
Tgklah Wan Iffat Amani ni.. bukan main suke die dgn #LotionLavender ni..Bau wangi levender yg best sgt

Lepas mandikan Iffat dgn #SabunGaramBuluh ,Fiezah akan apply lotion ni pada Iffat... Sebab dkt pipi, kaki, perut die naik #ruam...Mmg selesa sgt guna, #takmelekit pun

Untuk pengetahuan semua.. fiezah rujuk doctor tentang penggunaan #produkSHOM ni pada anak..so doctor pun bg feedback yg positif dan minta teruskan je guna..✔✔✔
.
.
Now,Alhamdulillah.. kulit Iffat dah ok sgt.. naik jew ruam terus letak..Tgk Muka Dia.. Muka Banyak Senyum☺
.
. .
.
.
.
.
.
.
.
.
. . .
.
.
.
.
.
.
. .
.
.
.
.
.
#Sayajual #sabungarambuluh #bebaskimia #produkhot #lotionbadan #lotion #usahawan #ruambaby #campak #kulitallergik #parut #ruam #sabunajaib #jerawat #sabunmuka #sabunjerawat #masalahkulit #eczema #panau #trustedseller #seluruhmalaysia #bazaaronline #bazaarpaknil #igersmalaysia #bizonlinemalaysia #Malaysia

TESTIMONI 2016 ‼️
haa nampak tak bertahun dah #MarineEssence ni bagus ‼️‼️
.
Asbab menggunakan sabun
Marine essence beauty bar anak sahabat dah sembuh drp gatal2 dan kudis 😍😍😍
.
Mula2 anaknya terkena cacar.. Sebaik jak berhenti dr cacar..Gatal2 pula satu badan
Sehingga berkudis.
.
Alhamdulillah mula guna sabun tu
26/4/16 seminggu dia mandikan
Anaknya menggunakan sabun marine.
Gatal pada badan anaknya berhenti. kesan kudis pun semakin kering dan sembuh 💪💪
.
Baguskan #SabunGaramBuluh ni 😍😍
.
READY STOCK ‼️
COD AVAILABLE ‼️ Whatsapp Amy .
📲 011-3330 7065
.
Atau, klik saje link diruangan profile 😉😉 #MarineEssence #MarineEssenceKualaLumpur #MarineEssenceKL #MarineEssenceCheras #MarineEssenceSungaiBuloh #MarineEssenceDamansara

#projekSTG #themagicofparttime #meroketrm1000seminggu #timefreedom_moneyfreedom
#iTheTitans_GroomedByProjekSTG
#Y2MCircle
#misiRM50KY2MC
#empoweringindividuals
#TeamZTonMission180K

Next Page