PIKNU
  1. awiembr

#awiembr Photos & Videos

awiembr - 195 posts

Try² jer😊

#tiktokmalaysia #tiktokvideo #awiembr #budak_tiktok5 #tiktok

Sama ke?

#malayvines
#awiembr

RAP KUNYIT
#awiembr
#awierap
#kunyit

Jadilah kita orang yang bila terbuat kesalahan maka cepat² bertaubat kepada Allah SWT dan tidak membiarkan diri dalam gelumang kesalahan dosa yang sama lagi dan lagi.. Like, Share and tag
#teambangkitmalaysia #awiembr #kepengs #tiktokmalaysia #malaysia #brunei #indonesia #beritaumatislam #singapore #arabsaudi #india #kepengss #awiembr #doktorumat #ustazabdulsomad #ustazebitlew #ustadzadihidayat

Hargai orangg yang mengajak kita berbuat baik dan mencari redha Allah
#doktorumat #awiembr #kepengss #teambangkitmalaysia #beritaumatislam #ustazabdulsomad #brunei #malaysia #indonesia

Bersyukurlah saat ada orang yang nembawa mu dekat kepada Allah dan sentiasa mengingatkanmu

#acappzz #kembarahati #awiembr #ydkmmsabah #ydkmm #ustazebitlew #ustazabdulsomad #zeenlens #kepengss #fetihyouthofficial #mrnopeofficial #beritaummatislam

All about Foods 😋 And gain weight together 😌 #awiembr #rayray #bean #alifsatar

Tuntutlah ilmu lagi dan lagi hingga kita tiada lagi
#doktorumat #ydkmm #yosh #kembarahati #icigu #zeenlens #fetihyouthofficial #mrnopeofficial #awiembr #kepengss

 Sesungguhnya orang-orang (yang menentangmu) itu sentiasa mencintai (kesenangan dan kemewahan dunia) yang cepat habisnya, serta mereka membelakangkan (tidak menghiraukan bekalan) untuk hari akhirat yang amat berat (penderitaannya kepada orang-orang yang tidak bertakwa)
Al-Ihsaan : 27

#doktorumat #ustazebitlew #ustazabdulsomad #ydkmm #ydkmmsabah #kepengss #awiembr #kembarahati #fetihyouthofficial #icigu #zeenlens #malaysia #indonesia #brunei #teambangkitmalaysia
Like, share and tag

Tiada apa²nya masalah kita didunia ini dibandingkan apabila kita gagal mendapat syurga Allah dan keredhaanNya.
Like,share and tag
#icigu #ydkmm #zeenlens #awiembr #mrnopeofficial #fetihyouthofficial #kembarahati #yosh #kepengss #ustazabdulsomad #ustazebitlew #malaysia #brunei #singapore #indonesia

Jadikanlah diri kita sebenar² peribadi muslim yang sebenar dan bukan tergolong dari golongan munafik dan fasik.

#acappzz #fetihyouthofficial #ustazabdulsomad #ustazebitlew #kepengss #awiembr #mrnopeofficial #ydkmmsabah #ydkmmmesir #ydkmmmalaysia #yosh #malaysia #indonesia #brunei #tiktokmalaysia

Baru join dropship @usaha.sendiri_aisy 3 hari dah jadi macam orang kaya?? Alhamdulillah rezeki Allah.
-
Kalau korang nak merasa jadi macam dia ni, korang kena cepat join dropship @usaha.sendiri_aisy sebelum pendaftaran ditutup. Peluang tak datang bergolek tapi kita yg kena cari dan usaha🔥🔥🔥.
-
Cepat tekan link kat bio untuk daftar❗️ #usahasendiriaisy #usahasendiri #dropshipping #dropship @lawak.hangit #projekraya2019 #projekraya #awiembr #jomkaya #businessonline #marketing #instafamous #influencer #lawaktwitter #bawang @bawang.army #usahasendiriaisy @usaha.sendiri

SELAMAT PAGII EVERYONE ✨😍 .
SET COMBO .
Inc postage only RM130 .
Serum RM75
Scrub RM49
—————————————
Guys , sapa yg tak cuba bougas product memang rugi besar !! Raya pn dah nak dekat dah ni tau ‼️
.
Smpai bila nk biar je muka kusam , berminyak , kering , jerawat mcm tu???
Sampai bila nk cover dengan concealer , foundation semua??
Kesian dekat muka kita , tak jaga elok2 + makeup pulak ...
Tak salah nk pakai make up , tp perlu jaga skin dulu , perlu ada skincare routine.
.
Bila kulit dah sihat , makeup sikit2 pn dah Wow , tak perlu pakai tebal2 at the same time , daaaaah boleh berjimat tau 🌸
.
Jom baiki skincare kita , supaya dpt skin yg betul2 sihat!
.
Kalau banyak lg persoaln yg ada dlm kepala . Jangn pening2 dk pkir , whatsapp sis sekarang ,sis sedia mwmbantu 🌸🌸
.
Click link di Bio✅
.
#puncakperdana #puncakalam #uitmpuncakperdana #kotabharu #kelantan #bougasserum #neelofa #elfiraloy #uitmfita #sinopal #alifaziz #bellaastillah #bougasbeauty #binjai #maluapabossku #motifviral #leftenanzana #filemteaterdananimasi #fakultifilemteaterdananimasi #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #uqashasenrose #mirafilzah #babysayang #awiembr #kotabharu #kelantan #ramadhan2019

berak pun nak buat live kah.😌apabila hilang nya rasa malu dan maruah demi menarik perhatian nitezen.
#getrepost
#awiembr
#malaybelike

Janganlah begini, insaflahhhh.
#BANGKIT
#bangkit_anak_muda
#PEWARIS_ANAK_BANGSA .
.
.
.
.
.
.
.
Like ❤ comment💬 share🗣💨
✔tag dan follow @bangkit_anak_muda ✔tag dan follow @bangkit_anak_muda ✔tag dan follow @bangkit_anak_muda ✔tag dan follow @bangkit_anak_muda
#teambangkitmalaysia #lawakkeder #kiniviral #viralmasakini #thoruss #kepengss #awiembr

🚨New arrival 🚨
🚦Harga market vs Harga Fastshop🚦 🚧Apakah persediaan anda untuk Raya ?kenduri?berjalan kasut?hampir koyak?nak dating?nanti?nak tnggu habis offer baru nak beli ka bosskur?x kan nak tnggu time puase baru bli?sekurang kurangnya,anda dah bli sblom orang lain beli,sementara stock masih ada.🚧 saya memperkenalkan :

Nike Airforce just do it
All white
size :41 - 45
Harga Fastshoponline:
💲RM 87(sm)
💲RM 92(ss)
🎁Free postage.🚪📦 Harga Market worldwide:
💀RM272.90

Jika berminat?sila ws kami nombor kami di comment bawah.💞 #kasutperempuanmurah #kasutviral #kasutlelaki #kasuttrending #followers #liker #malaysiangp #mama #malaysian #sarawak #salekawkaw #salemalaysia #igshopfamous #instafamousmalaysia #feekomustdie_ #fastactionfastresult #azizanosman #instamalaysia #trust #trustedseller #kedah #kedaikasutmurah #siapacepatdiadapat #tiktok #tiktokviralmalaysia #tiktokmalaysia #musicallymalaysian #vine #awiembr #vinesthatcuremydepression

Lah sajat dah bukak klinik ke ape cerita ni ????
.
.
Cc : @_nayliaqilahh
.
.
#awiembr #sajat #waklu #klinik #wtf #uishh # wow #stylo #comeon #lit #lg**

-
Alhamdulillah. RM70 jer dah boleh putih dan dapat kulit licin. .
.
Sesiapa yang nak berjimat cermat tapi nak dapat kulit yang cantik cerah putih mulus. Korang boleh cuba BOOSTER WHITENING PREMIUM (RM70) .
.
In Shaa Allah, dapat kulit yang diidam2kan tu.. walaupun tak on the spot tapi cerah kekal tau . (kalau korang tak suka berjemur la) .
.
#ainaaserum #ainaacleanser #awiembr #sajat #safieyillias #10yearschallenge #maluapabossku #todakfest #ubatputih #vitamin #vitaminputih #teambosskur #txs #boosterwhitening #boosterwhiteningpremium #serummurah #boosterserum #boosterfoundation #foundationfullcoverage #promosi2019 #freepostage #codterengganu #dianzvitamin #dropshipwanted

-
Alhamdulillah. RM70 jer dah boleh putih dan dapat kulit licin. .
.
Sesiapa yang nak berjimat cermat tapi nak dapat kulit yang cantik cerah putih mulus. Korang boleh cuba BOOSTER WHITENING PREMIUM (RM70) .
.
In Shaa Allah, dapat kulit yang diidam2kan tu.. walaupun tak on the spot tapi cerah kekal tau . (kalau korang tak suka berjemur la) .
.
#ainaaserum #ainaacleanser #awiembr #sajat #safieyillias #10yearschallenge #maluapabossku #todakfest #ubatputih #vitamin #vitaminputih #teambosskur #txs #boosterwhitening #boosterwhiteningpremium #serummurah #boosterserum #boosterfoundation #foundationfullcoverage #promosi2019 #freepostage #codterengganu #dianzvitamin #dropshipwanted

-
Alhamdulillah. RM70 jer dah boleh putih dan dapat kulit licin. .
.
Sesiapa yang nak berjimat cermat tapi nak dapat kulit yang cantik cerah putih mulus. Korang boleh cuba BOOSTER WHITENING PREMIUM (RM70) .
.
In Shaa Allah, dapat kulit yang diidam2kan tu.. walaupun tak on the spot tapi cerah kekal tau . (kalau korang tak suka berjemur la) .
.
#ainaaserum #ainaacleanser #awiembr #sajat #safieyillias #10yearschallenge #maluapabossku #todakfest #ubatputih #vitamin #vitaminputih #teambosskur #txs #boosterwhitening #boosterwhiteningpremium #serummurah #boosterserum #boosterfoundation #foundationfullcoverage #promosi2019 #freepostage #codterengganu #dianzvitamin #dropshipwanted

-
Alhamdulillah. RM70 jer dah boleh putih dan dapat kulit licin. .
.
Sesiapa yang nak berjimat cermat tapi nak dapat kulit yang cantik cerah putih mulus. Korang boleh cuba BOOSTER WHITENING PREMIUM (RM70) .
.
In Shaa Allah, dapat kulit yang diidam2kan tu.. walaupun tak on the spot tapi cerah kekal tau . (kalau korang tak suka berjemur la) .
.
#ainaaserum #ainaacleanser #awiembr #sajat #safieyillias #10yearschallenge #maluapabossku #todakfest #ubatputih #vitamin #vitaminputih #teambosskur #txs #boosterwhitening #boosterwhiteningpremium #serummurah #boosterserum #boosterfoundation #foundationfullcoverage #promosi2019 #freepostage #codterengganu #dianzvitamin #dropshipwanted

-
Alhamdulillah. RM70 jer dah boleh putih dan dapat kulit licin. .
.
Sesiapa yang nak berjimat cermat tapi nak dapat kulit yang cantik cerah putih mulus. Korang boleh cuba BOOSTER WHITENING PREMIUM (RM70) .
.
In Shaa Allah, dapat kulit yang diidam2kan tu.. walaupun tak on the spot tapi cerah kekal tau . (kalau korang tak suka berjemur la) .
.
#ainaaserum #ainaacleanser #awiembr #sajat #safieyillias #10yearschallenge #maluapabossku #todakfest #ubatputih #vitamin #vitaminputih #teambosskur #txs #boosterwhitening #boosterwhiteningpremium #serummurah #boosterserum #boosterfoundation #foundationfullcoverage #promosi2019 #freepostage #codterengganu #dianzvitamin #dropshipwanted

-
Alhamdulillah. RM70 jer dah boleh putih dan dapat kulit licin. .
.
Sesiapa yang nak berjimat cermat tapi nak dapat kulit yang cantik cerah putih mulus. Korang boleh cuba BOOSTER WHITENING PREMIUM (RM70) .
.
In Shaa Allah, dapat kulit yang diidam2kan tu.. walaupun tak on the spot tapi cerah kekal tau . (kalau korang tak suka berjemur la) .
.
#ainaaserum #ainaacleanser #awiembr #sajat #safieyillias #10yearschallenge #maluapabossku #todakfest #ubatputih #vitamin #vitaminputih #teambosskur #txs #boosterwhitening #boosterwhiteningpremium #serummurah #boosterserum #boosterfoundation #foundationfullcoverage #promosi2019 #freepostage #codterengganu #dianzvitamin #dropshipwanted

-
Alhamdulillah. RM70 jer dah boleh putih dan dapat kulit licin. .
.
Sesiapa yang nak berjimat cermat tapi nak dapat kulit yang cantik cerah putih mulus. Korang boleh cuba BOOSTER WHITENING PREMIUM (RM70) .
.
In Shaa Allah, dapat kulit yang diidam2kan tu.. walaupun tak on the spot tapi cerah kekal tau . (kalau korang tak suka berjemur la) .
.
#ainaaserum #ainaacleanser #awiembr #sajat #safieyillias #10yearschallenge #maluapabossku #todakfest #ubatputih #vitamin #vitaminputih #teambosskur #txs #boosterwhitening #boosterwhiteningpremium #serummurah #boosterserum #boosterfoundation #foundationfullcoverage #promosi2019 #freepostage #codterengganu #dianzvitamin #dropshipwanted

-
Alhamdulillah. RM70 jer dah boleh putih dan dapat kulit licin. .
.
Sesiapa yang nak berjimat cermat tapi nak dapat kulit yang cantik cerah putih mulus. Korang boleh cuba BOOSTER WHITENING PREMIUM (RM70) .
.
In Shaa Allah, dapat kulit yang diidam2kan tu.. walaupun tak on the spot tapi cerah kekal tau . (kalau korang tak suka berjemur la) .
.
#ainaaserum #ainaacleanser #awiembr #sajat #safieyillias #10yearschallenge #maluapabossku #todakfest #ubatputih #vitamin #vitaminputih #teambosskur #txs #boosterwhitening #boosterwhiteningpremium #serummurah #boosterserum #boosterfoundation #foundationfullcoverage #promosi2019 #freepostage #codterengganu #dianzvitamin #dropshipwanted

-
Alhamdulillah. RM70 jer dah boleh putih dan dapat kulit licin. .
.
Sesiapa yang nak berjimat cermat tapi nak dapat kulit yang cantik cerah putih mulus. Korang boleh cuba BOOSTER WHITENING PREMIUM (RM70) .
.
In Shaa Allah, dapat kulit yang diidam2kan tu.. walaupun tak on the spot tapi cerah kekal tau . (kalau korang tak suka berjemur la) .
.
#ainaaserum #ainaacleanser #awiembr #sajat #safieyillias #10yearschallenge #maluapabossku #todakfest #ubatputih #vitamin #vitaminputih #teambosskur #txs #boosterwhitening #boosterwhiteningpremium #serummurah #boosterserum #boosterfoundation #foundationfullcoverage #promosi2019 #freepostage #codterengganu #dianzvitamin #dropshipwanted

-
Alhamdulillah. RM70 jer dah boleh putih dan dapat kulit licin. .
.
Sesiapa yang nak berjimat cermat tapi nak dapat kulit yang cantik cerah putih mulus. Korang boleh cuba BOOSTER WHITENING PREMIUM (RM70) .
.
In Shaa Allah, dapat kulit yang diidam2kan tu.. walaupun tak on the spot tapi cerah kekal tau . (kalau korang tak suka berjemur la) .
.
#ainaaserum #ainaacleanser #awiembr #sajat #safieyillias #10yearschallenge #maluapabossku #todakfest #ubatputih #vitamin #vitaminputih #teambosskur #txs #boosterwhitening #boosterwhiteningpremium #serummurah #boosterserum #boosterfoundation #foundationfullcoverage #promosi2019 #freepostage #codterengganu #dianzvitamin #dropshipwanted

-
Alhamdulillah. RM70 jer dah boleh putih dan dapat kulit licin. .
.
Sesiapa yang nak berjimat cermat tapi nak dapat kulit yang cantik cerah putih mulus. Korang boleh cuba BOOSTER WHITENING PREMIUM (RM70) .
.
In Shaa Allah, dapat kulit yang diidam2kan tu.. walaupun tak on the spot tapi cerah kekal tau . (kalau korang tak suka berjemur la) .
.
#ainaaserum #ainaacleanser #awiembr #sajat #safieyillias #10yearschallenge #maluapabossku #todakfest #ubatputih #vitamin #vitaminputih #teambosskur #txs #boosterwhitening #boosterwhiteningpremium #serummurah #boosterserum #boosterfoundation #foundationfullcoverage #promosi2019 #freepostage #codterengganu #dianzvitamin #dropshipwanted

-
Alhamdulillah. RM70 jer dah boleh putih dan dapat kulit licin. .
.
Sesiapa yang nak berjimat cermat tapi nak dapat kulit yang cantik cerah putih mulus. Korang boleh cuba BOOSTER WHITENING PREMIUM (RM70) .
.
In Shaa Allah, dapat kulit yang diidam2kan tu.. walaupun tak on the spot tapi cerah kekal tau . (kalau korang tak suka berjemur la) .
.
#ainaaserum #ainaacleanser #awiembr #sajat #safieyillias #10yearschallenge #maluapabossku #todakfest #ubatputih #vitamin #vitaminputih #teambosskur #txs #boosterwhitening #boosterwhiteningpremium #serummurah #boosterserum #boosterfoundation #foundationfullcoverage #promosi2019 #freepostage #codterengganu #dianzvitamin #dropshipwanted

-
Alhamdulillah. RM70 jer dah boleh putih dan dapat kulit licin. .
.
Sesiapa yang nak berjimat cermat tapi nak dapat kulit yang cantik cerah putih mulus. Korang boleh cuba BOOSTER WHITENING PREMIUM (RM70) .
.
In Shaa Allah, dapat kulit yang diidam2kan tu.. walaupun tak on the spot tapi cerah kekal tau . (kalau korang tak suka berjemur la) .
.
#ainaaserum #ainaacleanser #awiembr #sajat #safieyillias #10yearschallenge #maluapabossku #todakfest #ubatputih #vitamin #vitaminputih #teambosskur #txs #boosterwhitening #boosterwhiteningpremium #serummurah #boosterserum #boosterfoundation #foundationfullcoverage #promosi2019 #freepostage #codterengganu

-
Alhamdulillah. RM70 jer dah boleh putih dan dapat kulit licin. .
.
Sesiapa yang nak berjimat cermat tapi nak dapat kulit yang cantik cerah putih mulus. Korang boleh cuba BOOSTER WHITENING PREMIUM (RM70) .
.
In Shaa Allah, dapat kulit yang diidam2kan tu.. walaupun tak on the spot tapi cerah kekal tau . (kalau korang tak suka berjemur la) .
.
#ainaaserum #ainaacleanser #awiembr #sajat #safieyillias #10yearschallenge #maluapabossku #todakfest #ubatputih #vitamin #vitaminputih #teambosskur #txs #boosterwhitening #boosterwhiteningpremium #serummurah #boosterserum #boosterfoundation #foundationfullcoverage #promosi2019 #freepostage #codterengganu

-
Alhamdulillah. RM70 jer dah boleh putih dan dapat kulit licin. .
.
Sesiapa yang nak berjimat cermat tapi nak dapat kulit yang cantik cerah putih mulus. Korang boleh cuba BOOSTER WHITENING PREMIUM (RM70) .
.
In Shaa Allah, dapat kulit yang diidam2kan tu.. walaupun tak on the spot tapi cerah kekal tau . (kalau korang tak suka berjemur la) .
.
#ainaaserum #ainaacleanser #awiembr #sajat #safieyillias #10yearschallenge #maluapabossku #todakfest #ubatputih #vitamin #vitaminputih #teambosskur #txs #boosterwhitening #boosterwhiteningpremium #serummurah #boosterserum #boosterfoundation #foundationfullcoverage #promosi2019 #freepostage #codterengganu

-
Alhamdulillah. RM70 jer dah boleh putih dan dapat kulit licin. .
.
Sesiapa yang nak berjimat cermat tapi nak dapat kulit yang cantik cerah putih mulus. Korang boleh cuba BOOSTER WHITENING PREMIUM (RM70) .
.
In Shaa Allah, dapat kulit yang diidam2kan tu.. walaupun tak on the spot tapi cerah kekal tau . (kalau korang tak suka berjemur la) .
.
#ainaaserum #ainaacleanser #awiembr #sajat #safieyillias #10yearschallenge #maluapabossku #todakfest #ubatputih #vitamin #vitaminputih #teambosskur #txs #boosterwhitening #boosterwhiteningpremium #serummurah #boosterserum #boosterfoundation #foundationfullcoverage #promosi2019 #freepostage #codterengganu

-
Alhamdulillah. RM70 jer dah boleh putih dan dapat kulit licin. .
.
Sesiapa yang nak berjimat cermat tapi nak dapat kulit yang cantik cerah putih mulus. Korang boleh cuba BOOSTER WHITENING PREMIUM (RM70) .
.
In Shaa Allah, dapat kulit yang diidam2kan tu.. walaupun tak on the spot tapi cerah kekal tau . (kalau korang tak suka berjemur la) .
.
#ainaaserum #ainaacleanser #awiembr #sajat #safieyillias #10yearschallenge #maluapabossku #todakfest #ubatputih #vitamin #vitaminputih #teambosskur #txs #boosterwhitening #boosterwhiteningpremium #serummurah #boosterserum #boosterfoundation #foundationfullcoverage #promosi2019 #freepostage #codterengganu

-
Alhamdulillah. RM70 jer dah boleh putih dan dapat kulit licin. .
.
Sesiapa yang nak berjimat cermat tapi nak dapat kulit yang cantik cerah putih mulus. Korang boleh cuba BOOSTER WHITENING PREMIUM (RM70) .
.
In Shaa Allah, dapat kulit yang diidam2kan tu.. walaupun tak on the spot tapi cerah kekal tau . (kalau korang tak suka berjemur la) .
.
#ainaaserum #ainaacleanser #awiembr #sajat #safieyillias #10yearschallenge #maluapabossku #todakfest #ubatputih #vitamin #vitaminputih #teambosskur #txs #boosterwhitening #boosterwhiteningpremium #serummurah #boosterserum #boosterfoundation #foundationfullcoverage #promosi2019 #freepostage #codterengganu

VANS✅

VANS OLDSKOOL CHECKERBOARD🔥
(RM90sm RM95ss)

Black white❗️
36 36 36
37 37 37 37
38 38
39 39 39
40 40 40 40 40 40 40
43
44 44
VANS CHECKERBOARD SLIP ON🔥
(RM75sm RM80ss)

Black white❗️
36
37 37
38
39 39 39
40 40 40 40
41
44
.
.
.
Click link at bio for order

#mensfashion# vans #kasutmurah #awiembr #yana #kasutmurah #fashionista #trend #terbaru #ytjt #tiktokmemes #tiktok #musically #murah #murahmurah #ori #ronaldo #messi #fashionstyle #fashionblogger

NIKE✅

AIRMAX 97 🔥🔥
(RM110sm RM115ss)
Include postage
..
.

All black logo white❗️
41 41
42 42 42
43 43
44 44 44
45 45 45 45

All black logo red❗️
41
44
45 45

All white❗️
41
42
43
44 44
45 45

Navy red❗️
41 41
42 42
43 43
44 44
45
Grey logo red❗️
37 37
38 38
39 39
40 40
41 41 41 41
42 42
43 43
44 44
45 45

Navy logo white❗️
41 41
42 42
43
44 44
45 45

Nude pink❗️
37 37
38 38
39 39
40 40
41 41

Pink❗️
37 37
38 38
39 39
40 40
41 41

Cream Pink❗️
37 37
38 38
39 39
40 40
41 41

Black pink❗️
37 37
38 38
39 39
40 40
41 41

White pink❗️
37 37
38 38
39 39
40 40
41 41

White navy❗️
37 37
38 38
39 39
40 40
41 41
.
.
Click link at bio for order

#kasutmurah #tiktokmemes #tiktok #shoesforsale #mensfashion #fesyenmuslimah #fashionista #airforce #mensfashion #nikesupreme #airmax #cheap #paidreviewmalaysia #awiembr #koroi #koroy #nikemurah #nike #musically #music

-
-
Takperlu buat drip whitening kalau duit tu cukup2 je, korang takperlu risau dah. sekarang kita ada makanan tambahan tiada kolagen dan sangat selamat untuk lelaki dan wanita ✌
.
.
#boosterwhitening #boosterwhiteningpremium #serummurah #foundationfullcoverage #pinklady #ubatputih #ramenchallenge #tiktokmalaysia #tiktok #supplements #vitaminc #vitamin #tipsputihkankulit #ubatputih #videolawak #promosi #ainaaserum #ubatputih #ajramjat #safieyillias #awiembr

Top #awiembr posts

All about Foods 😋 And gain weight together 😌 #awiembr #rayray #bean #alifsatar

Perempuan or betina.
Gadis?
#awiembr

Lah sajat dah bukak klinik ke ape cerita ni ????
.
.
Cc : @_nayliaqilahh
.
.
#awiembr #sajat #waklu #klinik #wtf #uishh # wow #stylo #comeon #lit #lg**

Next Page