PIKNU
  1. comel

#comel Photos & Videos

comel - 648.1k posts

Masalah BERAT NAIK makin Stress
Masalah KULIT KUSAM makin Stress
Masalah KELUARGA makin Stress
.
Yang sepatutnya kita BERTINDAK selesaikan MASALAH
.
Bila kita BERTINDAK PANTAS
MASALAH selesai PANTAS .
Bila kita BERTINDAK CEPAT
MASALAH selesai CEPAT .
Bila kita BERTINDAK SEGERA MASALAH selesai SEGERA
.
Bila masalah settle tak STRESS dah
.
BERTINDAK SEKARANG!!!
.
MINUM KLUBNA PAGI NI 😘
.
#kurus #kuruscantik #gemuk #penggemukbadan #sembelit #kopiviral #kopikurus #teaviral #teakurus #klubnalaleh #medinadesire #produktrending #produkviral #testimoniklubnalaleh #agentdiperlukan #agentdropshipdiperlukan #stokisdiperlukan #universitimalaya #universitimalyasia #putih #comel #cantik #kosmetik #kecantikan

Dulin.e Nang Japanan tok
Kapan Nang Japan temenan ? 😁😁😁 #aryadaffa #muhammadaryadaffahidayat #siimutaryadaffa
#anakimut #anaksholeh #cuteboy #comel #gempol #pasuruan #pasuruanhits #kejapanan #gempolpasuruan

#comel

Walah Pak pagi² udah bikin ngakak 😂😂
◼️➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖◼️
➡️Join now @pahleviriz

🔰Repost Follow dan Gunakan hastag #pahleviriz
🔷🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔷
🔰Jangan lupa ❤️ Like 💬 comment dan 👥 tag 5 temen kalian!! 😊

•>Repost from 📹: halewwww
◼️➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖◼️
#pahleviriz #memengakak #Jomblo #rindu #ngakakkocak #ngakaksehat #jarangoyang #repost #dagelan #dagelanvideo #videongakak #minangkocak #kampret #Jodoh #bukankalengkaleng #dance #tiktok #musically #selebgram #kidsjamannow #bikinrame #viral #lagicantik #indonesia #breakingnews #dangdutkoplo #indovidgram #malaysia #comel

Good Morning good people, Assalamu’alaikum
Happy Monday dan semangatt!
.
.
#bubu #gimbal #bunny #soegondobunny #cutest #comel

La vita ti toglie. La vita ti da. #manchi #comel’aria #mumtobe #love #family #famiglia #amorepuro @gianga_gianga

Goyangkan dl slurr

Punya ponakan kok lucu bgt. Besok kalo idah gede jd dancer nggih

#bayilucu #imut #comel #bayicomel #attahalilintar #bayigoyang #bayijoget

KALAU TAK PANDAI KENE KUAT💪👿,KALAU TAK KUAT KENE PANDAI😅🤓.....
*
*
*
*
#jentera #setlife #setkito
#setkitijangepecoh
#bosan #hensem
#sematrucks
#kacak #comel #pendek
#ayatsentap #ayatkit
@me_by_meiryllexclusive *
*
*
*
*
@_dauss.azhar
@_dauss.azhar
@_dauss.azhar

Meet Elle , April , Laura, Kate, Aurora & Grace before 2020. 🎆

Ws sekarang ⬇⬇⬇
📲 017 562 5699

Or klik link di bio ok?
#anasismpenang #anasismkedah #anasismalorsetar #nakcantik #anasismlovers #anasismutara #nisteamANAS #ailyqairy #teamstars #lipstick #limitededition #gegarvaganza2019 #adellasofea #fingo #comel #velvet #muakedah #muapenang

assalamualaikum and hai semua fans aiman ! follow ig ni and nanti aiman followback korang balik ! 🌚 , cara ii dia ----> 1) follow ig @_.bxlqieys07
2) like semuaa post dia
3)komen " done "
jangan tipu , nanti aiman check balik 💕

#tiktoksea #tiktok #cloud #tiktokviral #tiktokid #tiktokmalaysia #lawakterkini #lawakhambar #confirmationfanaccount #activeuser2k18 #activeuser2k19 #explore #explorepage #omgpage #omg #qoutes #quotes #comel #cringe #sunset #bae #foryou #fyp #foryoupage #kiss #siblings #duet #slowmo #slowmotion #slowmoqueen

Ognuno sta solo sul cuore della terra trafitto da un raggio di sole: ed e' subito sera (cit.Salvatore Quasimodo) #meta'dicembre #domenica #tramontobellissimo #comel'albadistamattina #adoroinfinitamenteitramonti #tramontiamo #tramontichepassione #tramontichenontramontanomai #tramonti_da_vivere #tramontiesfumature #mentrecamminoosservo

Bile ank2 papa main phone.nielah nyawa2 papa. Love u all.abg long,kakak po n adik baby. #comel #thankmakemydayhappy #lovemyson #anakkesayanganpapa #nyawapapa

MUDAH SANGAT + TAK PERLU GARU KEPALA + JIMAT MASA

Kak Yany dah siapkan pakej #promojimatmengegarjiwa untuk you alls. #Mudahsangat dah lengkap satu set,siap dengan comforter #gebugebas lagi. #Takperlugarukepala survey sana sini. Masa pun jimat yakmattttt. 3 minit kebas kebas dah siap.
Aritu ade sorang sahabat Kak Yany tanya. “Kak, cadar @homedecoyany ni dari gula kapas ke?” Ya Allah, #comel tau soalan tu. Keras perut Kak Yany ni tahan gelak.

Mohon ampunnnn banyak kepada yang menanya tu. Ceritanya, cadar ni bukan dari gegula kapas. Tapi #gebugebas macam gegula kapas.
Bukak plastik, kebas kebas sikit, dah boleh bentang atas katil. Material dia pun cotton #lembut je. Serious, lawo kemain. Tak payah kelam kabut pergi cari yang lain. Hihiiii

So, kalau you alls ade persoalan macam tu, harap dah terjawab. Bukan gula kapas tau. Sebab cadar ni dia high quality. Yang ada hanyalah #KESELESAAN dan #KELENAAN untuk you alls je. Gitteww

#cadar #cadarmurah #cadarberkualiti #cadargebu #cadargebugebas #cadarviral #cadarhotel #cadarselesa #codnilai #agentwanted

MUDAH SANGAT + TAK PERLU GARU KEPALA + JIMAT MASA

Kak Yany dah siapkan pakej #promojimatmengegarjiwa untuk you alls. #Mudahsangat dah lengkap satu set,siap dengan comforter #gebugebas lagi. #Takperlugarukepala survey sana sini. Masa pun jimat yakmattttt. 3 minit kebas kebas dah siap.
Aritu ade sorang sahabat Kak Yany tanya. “Kak, cadar @homedecoyany ni dari gula kapas ke?” Ya Allah, #comel tau soalan tu. Keras perut Kak Yany ni tahan gelak.

Mohon ampunnnn banyak kepada yang menanya tu. Ceritanya, cadar ni bukan dari gegula kapas. Tapi #gebugebas macam gegula kapas.
Bukak plastik, kebas kebas sikit, dah boleh bentang atas katil. Material dia pun cotton #lembut je. Serious, lawo kemain. Tak payah kelam kabut pergi cari yang lain. Hihiiii

So, kalau you alls ade persoalan macam tu, harap dah terjawab. Bukan gula kapas tau. Sebab cadar ni dia high quality. Yang ada hanyalah #KESELESAAN dan #KELENAAN untuk you alls je. Gitteww

#cadar #cadarmurah #cadarberkualiti #cadargebu #cadargebugebas #cadarviral #cadarhotel #cadarselesa #codnilai #agentwanted

MUDAH SANGAT + TAK PERLU GARU KEPALA + JIMAT MASA

Kak Yany dah siapkan pakej #promojimatmengegarjiwa untuk you alls. #Mudahsangat dah lengkap satu set,siap dengan comforter #gebugebas lagi. #Takperlugarukepala survey sana sini. Masa pun jimat yakmattttt. 3 minit kebas kebas dah siap.
Aritu ade sorang sahabat Kak Yany tanya. “Kak, cadar @homedecoyany ni dari gula kapas ke?” Ya Allah, #comel tau soalan tu. Keras perut Kak Yany ni tahan gelak.

Mohon ampunnnn banyak kepada yang menanya tu. Ceritanya, cadar ni bukan dari gegula kapas. Tapi #gebugebas macam gegula kapas.
Bukak plastik, kebas kebas sikit, dah boleh bentang atas katil. Material dia pun cotton #lembut je. Serious, lawo kemain. Tak payah kelam kabut pergi cari yang lain. Hihiiii

So, kalau you alls ade persoalan macam tu, harap dah terjawab. Bukan gula kapas tau. Sebab cadar ni dia high quality. Yang ada hanyalah #KESELESAAN dan #KELENAAN untuk you alls je. Gitteww

#cadar #cadarmurah #cadarberkualiti #cadargebu #cadargebugebas #cadarviral #cadarhotel #cadarselesa #codnilai #agentwanted

MUDAH SANGAT + TAK PERLU GARU KEPALA + JIMAT MASA

Kak Yany dah siapkan pakej #promojimatmengegarjiwa untuk you alls. #Mudahsangat dah lengkap satu set,siap dengan comforter #gebugebas lagi. #Takperlugarukepala survey sana sini. Masa pun jimat yakmattttt. 3 minit kebas kebas dah siap.
Aritu ade sorang sahabat Kak Yany tanya. “Kak, cadar @homedecoyany ni dari gula kapas ke?” Ya Allah, #comel tau soalan tu. Keras perut Kak Yany ni tahan gelak.

Mohon ampunnnn banyak kepada yang menanya tu. Ceritanya, cadar ni bukan dari gegula kapas. Tapi #gebugebas macam gegula kapas.
Bukak plastik, kebas kebas sikit, dah boleh bentang atas katil. Material dia pun cotton #lembut je. Serious, lawo kemain. Tak payah kelam kabut pergi cari yang lain. Hihiiii

So, kalau you alls ade persoalan macam tu, harap dah terjawab. Bukan gula kapas tau. Sebab cadar ni dia high quality. Yang ada hanyalah #KESELESAAN dan #KELENAAN untuk you alls je. Gitteww

#cadar #cadarmurah #cadarberkualiti #cadargebu #cadargebugebas #cadarviral #cadarhotel #cadarselesa #codnilai #agentwanted

MUDAH SANGAT + TAK PERLU GARU KEPALA + JIMAT MASA

Kak Yany dah siapkan pakej #promojimatmengegarjiwa untuk you alls. #Mudahsangat dah lengkap satu set,siap dengan comforter #gebugebas lagi. #Takperlugarukepala survey sana sini. Masa pun jimat yakmattttt. 3 minit kebas kebas dah siap.
Aritu ade sorang sahabat Kak Yany tanya. “Kak, cadar @homedecoyany ni dari gula kapas ke?” Ya Allah, #comel tau soalan tu. Keras perut Kak Yany ni tahan gelak.

Mohon ampunnnn banyak kepada yang menanya tu. Ceritanya, cadar ni bukan dari gegula kapas. Tapi #gebugebas macam gegula kapas.
Bukak plastik, kebas kebas sikit, dah boleh bentang atas katil. Material dia pun cotton #lembut je. Serious, lawo kemain. Tak payah kelam kabut pergi cari yang lain. Hihiiii

So, kalau you alls ade persoalan macam tu, harap dah terjawab. Bukan gula kapas tau. Sebab cadar ni dia high quality. Yang ada hanyalah #KESELESAAN dan #KELENAAN untuk you alls je. Gitteww

#cadar #cadarmurah #cadarberkualiti #cadargebu #cadargebugebas #cadarviral #cadarhotel #cadarselesa #codnilai #agentwanted

MUDAH SANGAT + TAK PERLU GARU KEPALA + JIMAT MASA

Kak Yany dah siapkan pakej #promojimatmengegarjiwa untuk you alls. #Mudahsangat dah lengkap satu set,siap dengan comforter #gebugebas lagi. #Takperlugarukepala survey sana sini. Masa pun jimat yakmattttt. 3 minit kebas kebas dah siap.
Aritu ade sorang sahabat Kak Yany tanya. “Kak, cadar @homedecoyany ni dari gula kapas ke?” Ya Allah, #comel tau soalan tu. Keras perut Kak Yany ni tahan gelak.

Mohon ampunnnn banyak kepada yang menanya tu. Ceritanya, cadar ni bukan dari gegula kapas. Tapi #gebugebas macam gegula kapas.
Bukak plastik, kebas kebas sikit, dah boleh bentang atas katil. Material dia pun cotton #lembut je. Serious, lawo kemain. Tak payah kelam kabut pergi cari yang lain. Hihiiii

So, kalau you alls ade persoalan macam tu, harap dah terjawab. Bukan gula kapas tau. Sebab cadar ni dia high quality. Yang ada hanyalah #KESELESAAN dan #KELENAAN untuk you alls je. Gitteww

#cadar #cadarmurah #cadarberkualiti #cadargebu #cadargebugebas #cadarviral #cadarhotel #cadarselesa #codnilai #agentwanted

MUDAH SANGAT + TAK PERLU GARU KEPALA + JIMAT MASA

Kak Yany dah siapkan pakej #promojimatmengegarjiwa untuk you alls. #Mudahsangat dah lengkap satu set,siap dengan comforter #gebugebas lagi. #Takperlugarukepala survey sana sini. Masa pun jimat yakmattttt. 3 minit kebas kebas dah siap.
Aritu ade sorang sahabat Kak Yany tanya. “Kak, cadar @homedecoyany ni dari gula kapas ke?” Ya Allah, #comel tau soalan tu. Keras perut Kak Yany ni tahan gelak.

Mohon ampunnnn banyak kepada yang menanya tu. Ceritanya, cadar ni bukan dari gegula kapas. Tapi #gebugebas macam gegula kapas.
Bukak plastik, kebas kebas sikit, dah boleh bentang atas katil. Material dia pun cotton #lembut je. Serious, lawo kemain. Tak payah kelam kabut pergi cari yang lain. Hihiiii

So, kalau you alls ade persoalan macam tu, harap dah terjawab. Bukan gula kapas tau. Sebab cadar ni dia high quality. Yang ada hanyalah #KESELESAAN dan #KELENAAN untuk you alls je. Gitteww

#cadar #cadarmurah #cadarberkualiti #cadargebu #cadargebugebas #cadarviral #cadarhotel #cadarselesa #codnilai #agentwanted

MUDAH SANGAT + TAK PERLU GARU KEPALA + JIMAT MASA

Kak Yany dah siapkan pakej #promojimatmengegarjiwa untuk you alls. #Mudahsangat dah lengkap satu set,siap dengan comforter #gebugebas lagi. #Takperlugarukepala survey sana sini. Masa pun jimat yakmattttt. 3 minit kebas kebas dah siap.
Aritu ade sorang sahabat Kak Yany tanya. “Kak, cadar @homedecoyany ni dari gula kapas ke?” Ya Allah, #comel tau soalan tu. Keras perut Kak Yany ni tahan gelak.

Mohon ampunnnn banyak kepada yang menanya tu. Ceritanya, cadar ni bukan dari gegula kapas. Tapi #gebugebas macam gegula kapas.
Bukak plastik, kebas kebas sikit, dah boleh bentang atas katil. Material dia pun cotton #lembut je. Serious, lawo kemain. Tak payah kelam kabut pergi cari yang lain. Hihiiii

So, kalau you alls ade persoalan macam tu, harap dah terjawab. Bukan gula kapas tau. Sebab cadar ni dia high quality. Yang ada hanyalah #KESELESAAN dan #KELENAAN untuk you alls je. Gitteww

#cadar #cadarmurah #cadarberkualiti #cadargebu #cadargebugebas #cadarviral #cadarhotel #cadarselesa #codnilai #agentwanted

MUDAH SANGAT + TAK PERLU GARU KEPALA + JIMAT MASA

Kak Yany dah siapkan pakej #promojimatmengegarjiwa untuk you alls. #Mudahsangat dah lengkap satu set,siap dengan comforter #gebugebas lagi. #Takperlugarukepala survey sana sini. Masa pun jimat yakmattttt. 3 minit kebas kebas dah siap.
Aritu ade sorang sahabat Kak Yany tanya. “Kak, cadar @homedecoyany ni dari gula kapas ke?” Ya Allah, #comel tau soalan tu. Keras perut Kak Yany ni tahan gelak.

Mohon ampunnnn banyak kepada yang menanya tu. Ceritanya, cadar ni bukan dari gegula kapas. Tapi #gebugebas macam gegula kapas.
Bukak plastik, kebas kebas sikit, dah boleh bentang atas katil. Material dia pun cotton #lembut je. Serious, lawo kemain. Tak payah kelam kabut pergi cari yang lain. Hihiiii

So, kalau you alls ade persoalan macam tu, harap dah terjawab. Bukan gula kapas tau. Sebab cadar ni dia high quality. Yang ada hanyalah #KESELESAAN dan #KELENAAN untuk you alls je. Gitteww

#cadar #cadarmurah #cadarberkualiti #cadargebu #cadargebugebas #cadarviral #cadarhotel #cadarselesa #codnilai #agentwanted

MUDAH SANGAT + TAK PERLU GARU KEPALA + JIMAT MASA

Kak Yany dah siapkan pakej #promojimatmengegarjiwa untuk you alls. #Mudahsangat dah lengkap satu set,siap dengan comforter #gebugebas lagi. #Takperlugarukepala survey sana sini. Masa pun jimat yakmattttt. 3 minit kebas kebas dah siap.
Aritu ade sorang sahabat Kak Yany tanya. “Kak, cadar @homedecoyany ni dari gula kapas ke?” Ya Allah, #comel tau soalan tu. Keras perut Kak Yany ni tahan gelak.

Mohon ampunnnn banyak kepada yang menanya tu. Ceritanya, cadar ni bukan dari gegula kapas. Tapi #gebugebas macam gegula kapas.
Bukak plastik, kebas kebas sikit, dah boleh bentang atas katil. Material dia pun cotton #lembut je. Serious, lawo kemain. Tak payah kelam kabut pergi cari yang lain. Hihiiii

So, kalau you alls ade persoalan macam tu, harap dah terjawab. Bukan gula kapas tau. Sebab cadar ni dia high quality. Yang ada hanyalah #KESELESAAN dan #KELENAAN untuk you alls je. Gitteww

#cadar #cadarmurah #cadarberkualiti #cadargebu #cadargebugebas #cadarviral #cadarhotel #cadarselesa #codnilai #agentwanted

MUDAH SANGAT + TAK PERLU GARU KEPALA + JIMAT MASA

Kak Yany dah siapkan pakej #promojimatmengegarjiwa untuk you alls. #Mudahsangat dah lengkap satu set,siap dengan comforter #gebugebas lagi. #Takperlugarukepala survey sana sini. Masa pun jimat yakmattttt. 3 minit kebas kebas dah siap.
Aritu ade sorang sahabat Kak Yany tanya. “Kak, cadar @homedecoyany ni dari gula kapas ke?” Ya Allah, #comel tau soalan tu. Keras perut Kak Yany ni tahan gelak.

Mohon ampunnnn banyak kepada yang menanya tu. Ceritanya, cadar ni bukan dari gegula kapas. Tapi #gebugebas macam gegula kapas.
Bukak plastik, kebas kebas sikit, dah boleh bentang atas katil. Material dia pun cotton #lembut je. Serious, lawo kemain. Tak payah kelam kabut pergi cari yang lain. Hihiiii

So, kalau you alls ade persoalan macam tu, harap dah terjawab. Bukan gula kapas tau. Sebab cadar ni dia high quality. Yang ada hanyalah #KESELESAAN dan #KELENAAN untuk you alls je. Gitteww

#cadar #cadarmurah #cadarberkualiti #cadargebu #cadargebugebas #cadarviral #cadarhotel #cadarselesa #codnilai #agentwanted #cikgu #cikgucikgu #hiasrumah #cadar

MUDAH SANGAT + TAK PERLU GARU KEPALA + JIMAT MASA

Kak Yany dah siapkan pakej #promojimatmengegarjiwa untuk you alls. #Mudahsangat dah lengkap satu set,siap dengan comforter #gebugebas lagi. #Takperlugarukepala survey sana sini. Masa pun jimat yakmattttt. 3 minit kebas kebas dah siap.
Aritu ade sorang sahabat Kak Yany tanya. “Kak, cadar @homedecoyany ni dari gula kapas ke?” Ya Allah, #comel tau soalan tu. Keras perut Kak Yany ni tahan gelak.

Mohon ampunnnn banyak kepada yang menanya tu. Ceritanya, cadar ni bukan dari gegula kapas. Tapi #gebugebas macam gegula kapas.
Bukak plastik, kebas kebas sikit, dah boleh bentang atas katil. Material dia pun cotton #lembut je. Serious, lawo kemain. Tak payah kelam kabut pergi cari yang lain. Hihiiii

So, kalau you alls ade persoalan macam tu, harap dah terjawab. Bukan gula kapas tau. Sebab cadar ni dia high quality. Yang ada hanyalah #KESELESAAN dan #KELENAAN untuk you alls je. Gitteww

#cadar #cadarmurah #cadarberkualiti #cadargebu #cadargebugebas #cadarviral #cadarhotel #cadarselesa #codnilai #agentwantedmalaysia #agentwanted

Apa ke comel sangat
#comel #syazqaizer #dudukkampung

*PALING LEMAH BAB PAKAI EYELINER NI TAU TAK*
Haiiihh korang risau apaaaa, tu laaaa taknak try ANAS LIQUID EYELINER niii. tahu tak hujung dia sangat sangat fleksible, senang nak glide, jenis tangan gigil gigil tu no worries no more. wing eyeliner? petik jari jeeee laaaa 🤪😍😍😍 Dah laa senang remove, gosok guna air jeee dah hilang, tak comot. CONFIRM on fleek korang punya mata lepas pakai ANAS LIQUID EYELINER.
Jom ramai ramai tukar makeup look dengan pakai eyeliner anas 😍

#anas #mekapcantik #workingwoman #makeuptutorial #eyelineranas #butikkosmestik #teamstarsanas #highlightermagik #kitageng #naturalmakeuplook #anasparitbuntar #anasalorsetar #anasismalorsetar #nisteamANAS #nakcantik #comel #muapenang #muakedah #adellasofea #gegarvaganza2019 #kendurikahwin

Top #comel posts

Aiman lebih nmpk bergaya dan lebih hensem bukan 😎😂😍 tag la kwn korang and share kat story😘 •


Follow @aimxn03.__ & @oyot.gebu for more videos🕊



@aimxn03._
#tiktoksea #tiktok #cloud #tiktokviral #tiktokid #tiktokmalaysia #lawakterkini #lawakhambar #confirmationfanaccount #activeuser2k18 #activeuser2k19 #explore #explorepage #omgpage #omg #qoutes #quotes #comel #cringe #sunset #bae #foryou #fyp #foryoupage #kiss #siblings #duet #slowmo #slowmotion #slowmoqueen

Aku belajar melupakan
Seseorang yang melupaka aku
Aku belajar memaafkan
Semua yang menyakiti aku
Aku belajar untuk menjadi
Yang terbaik untuk orang
Yang aku sayangi
Tertapi satu yang aku tak bisa
Aku pelajari Adalahh
Di saat orang yang aku sayangi
Menyayangi orang lainnn😢😢😢
#Akuseorangmanusiabiasa

Next Page