PIKNU
  1. rawatdalamanwanita

#rawatdalamanwanita Photos & Videos

rawatdalamanwanita - 1.2k posts

Ini lah antara sebab kenapa ibu hamil wajib minum Susu Rizqi. Anda yang minum tapi anak dalam kandungan pun dapat zatnya sekali.
.

Buat anda yang nak tahu apa manfaat susu rizqi selain untuk ibu hamil boleh pm je. Banyak taw manfaat susu rizqi ni. Sesuai untuk seisi keluarga.😘
.

http://www.wasap.my/+60197792704/nakcuba_susurizqi
.

#mamadilpasirgudang #mamadiljohor #mamadilsingapore #mamadilkotamasai #mamadilserialam #mamadilulutiramjohor #mamadiltebraujohor #mamadillarkin #mamadilmalaysia #mamadilsusustrawbery #mamadilwomenloveoriginal #rawatsakitkulit #milkbooster #rawatsakitkulitpsiorosis #rawatasma #rawatdarahrendah #rawatselesema #rawatdalamanwanita #rawatperiodtdkteratur #jamuawetmuda

#trusted #tested #sayapercaya

PUAS HATI DENGAN WOMEN'S CUCCI‼️ "Selepas #bersalin anak ke-6 akak mengalami #keputihan teruk, kentut cik bunga, dan #becak. Dah guna #jamu lain tapi tak #berkesan.

Jalan penyelesaiannya, akak buat rawatan dengan SET WOMEN'S CUCCI dari SERI DEWI MALAM. Kesannya #terbaik 👍‼️
Lepas keluar segala #kotoran kat dalam tu baru rasa #selesa sangat‼️ JANGAN TUNGGU LAGI.
DAPATKAN WOMEN'S CUCCI SEKARANG‼️ #JamuSeriDewiMalam
#PakarKesihatanDalamanWanita #JamuDewiDara #tombong #PerapatPulihDara #kentutfaraj
#JamuDewiSuci #MaskerIntim
#FeminineWash #SDM
#kentutvagina #runner #rawatdalamanwanita
#AGENTDROPSHIPWANTED
#wanitakinilebihbahagia
#pujaanhatikanda
#JamuIkhtiarHamil #JamuSihatLuarDalam #JamuRawatKeputihan
#JamuRawatCystFibroid #HerbaWanita

Apa yang best sangat JAMU DEWI DARA by SDM??😊 Okey saya nak share cikit info tentang JDD👇👇 Jika anak dara amalkan secara konsisten, JDD membantu seimbangkan hormon, merawat senggugut, mengatasi masalah jerawat, mengatasi masalah badan berbau, menormalkan kitaran period serta melawaskan pembuangan.

Jika mak dara amalkan secara konsisten , JDD membantu atasi masalah ketidakseimbangan hormon kerana faktor usia dan tekanan. JDD juga membantu mengatasi kenaikan berat badan, so body maintain, cutting tetap cun, dalaman sentiasa terjaga. 😍

Aset² dalaman menarik dan mantap .Wajah sentiasa ada seri dan awet muda. JDD juga membantu merencatkan pertumbuhan cycst dan fibroid. Sangat sesuai untuk wanita berpantang kerana ia boleh kecutkan rahim, menghangatkn urat yg sejuk, memberi tenaga, melancarkn perjalanan darah serta menambah susu ibu.

Jika nenek dara amalkan secara konsisten Insyallah semakin bertenaga, dapat mengurangkn sakit² urat dan badan serta melancarkn pengaliran darah. Nenek mudah untuk bersolat dan beramal.

Banyak khasiat JDD, sanggat berbaloii diamalkan oleh setiap wanita 😍

whatsap-0197348458/jamudewidara

#jamudewidarabysdm
#rawatdalamanwanita
#Herbawanita
#SeriDewiMalam

Apa yang best sangat JAMU DEWI DARA by SDM?😊 Okey, Kak Rieta nak share sikit info tentang JDD👇👇 Jika #anakdara amalkan secara #konsisten, JDD membantu #seimbangkanhormon, merawat #senggugut, mengatasi masalah #jerawat, mengatasi masalah #badanberbau, menormalkan #kitaranhaid serta #melawaskan #pembuangan.

Jika mak dara amalkan secara konsisten , JDD membantu atasi masalah ketidakseimbangan #hormon kerana #faktorusia dan #tekanan. JDD juga membantu mengatasi kenaikan #beratbadan, so body maintain, cutting tetap cun, dalaman sentiasa terjaga, kekal #rapat dan #padat 😍

Aset² dalaman tetap melentik dan #kencang.Wajah sentiasa ada #seri. JDD juga membantu merencatkan pertumbuhan #cysts dan #fibroid. Sangat sesuai untuk wanita #berpantang kerana ia boleh #kecutkanrahim, menghangatkn #urat yang sejuk, memberi tenaga, melancarkan perjalaan darah serta menambah #susuibu.

Jika nenek dara amalkan secara konsisten Insyallah semakin bertenaga, dapat mengurangkn sakit² urat dan badan serta melancarkn pengaliran darah. Nenek mudah untuk bersolat dan beramal.

Banyak khasiat #JDD, sangat berbaloi diamalkan oleh setiap #wanita 😍

#JamuDewiDara
#rawatdalamanwanita
#HerbaWanita
#JamuSeriDewiMalam
#PakarKesihatanDalamanWanita

Apa yang best sangat JAMU DEWI DARA by SDM??😊 Okey saya nak share cikit info tentang JDD👇👇 Jika anak dara amalkan secara konsisten, JDD membantu seimbangkan hormon, merawat senggugut, mengatasi masalah jerawat, mengatasi masalah badan berbau, menormalkan kitaran period serta melawaskan pembuangan.

Jika mak dara amalkan secara konsisten , JDD membantu atasi masalah ketidakseimbangan hormon kerana faktor usia dan tekanan. JDD juga membantu mengatasi kenaikan berat badan, so body maintain, cutting tetap cun, dalaman sentiasa terjaga, kekal rapat dan padat 😍

Aset² dalaman tetap melentik dan kencang.Wajah sentiasa ada seri.JDD juga membantu merencatkan pertumbuhan cycst dn fibroid. Sanggat sesuai untuk wanita berpantang kerana ia boleh kecutkn rahim, menghangatkn urat yg sejuk, memberi tenaga, melancarkn perjalaan darah serta menambah susu ibu.

Jika nenek dara amalkan secara konsisten Insyallah semakin bertenaga, dapat mengurangkn sakit² urat dan badan serta melancarkn pengaliran darah. Nenek mudah untuk bersolat dan beramal.

Banyak khasiat JDD, sanggat berbaloii diamalkan oleh setiap wanita 😍

#jamudewidarabysdm
#rawatdalamanwanita
#Herbawanita
#Seridewimalam

nak oder wasap > 0174214811

❤️Admin ada satu rahsia cara memikat suami untuk tidak mencari yang lain❤️ Dengan cara dapatkan segera Kapsul Manjakani , InsyaAllah dapat membantu masalah dalaman & luaran yang sering kaum wanita alami 😄

Kita perlu Ingat, jaga kesihatan dalaman & luaran, barulah korang kelihatan cantik serta bertenaga disamping orang yang tersayang. 😘
…......…....................................
Sesuai Untuk
💕Ibu dalam pantang 💕Ibu menyusu badan
💕Selepas keguguran
💕Selepas operation supaya luka2 cepat sembuh 💕Memantapkan lagi bahagian dalaman (miss V)
💕Anak dara

KETAT! MANTAIN DARA! MENCENGKAM! MONTOK! DAN PALING PENTING ABANG SAYANG SELALU

klik link wasap utk order www.wasap.my/60109242054
#kapsulmanjakanirm10 #rawatdalamanwanita #homemadekapsulmanjakani #TrustedSellerKemaman
#Kemaman

BILA Konsisten #Coffegadis memang xsengaja lh dapat KELEBIHANNYA.. Jangan risau x lost KILO sedar2 baju seluar semua longgar.. 😍

#kopigadiscappucino
#kopigadisterengganu
#rawatdalamanwanita
#minumanherba
#jamumoden

DARAH NIFAS TAK LAGI GATAL & BERBAU BUSUK‼️😷 Peranakan cepat kecut & 'naik ke sarang' dengan cepat berbanding bersalin yang dulu.

Asbab berjamu juga, ofismate tegur muka makin berseri & badan fit tak macam orang bersalin czer. Wahh hepinya‼️ JUGA DAPAT MENGURANGKAN SAKIT RENGAT‼️ Nak dapatkan Set Bersalin SDM⁉️ Sila komen👇👇👇atau text Kak Rieta 0173378482

#JamuSeriDewiMalam
#PakarKesihatanDalamanWanita
#KelengkapanBersalinBerpantang #JamuDewiDara
#JamuDewiSuci #MaskerIntim
#FeminineWash #PerapatPulihDara #kentutfaraj #kentutvagina #setelahkudimiliki #rawatdalamanwanita
#produkviral #SetBersalinSDM #SetBersalinPakejGOLD #SetBersalinPakejPLATINUM
#wanita #wanitakinilebihbahagia
#delivery #runner #bazarpaknil
#sihatdalamancantikluaran

DUE DATE MAKIN DEKAT⁉️ TERTARIK DENGAN SET BERSALIN SDM⁉️ BERMINAT NAK TAHU CARA PENGGUNAAN PRODUK DALAM SET INI WAKTU BERPANTANG⁉️ HAA.. MEH KAK RIETA TERANGKAN 1BY1😍
LAGI SATU JANGAN LUPA.. FREE CONSULTANCY KAK RIETA BERIKAN💪🔥
👇👇👇
Info lanjut di ruangan komen 😊

DM@Text Kak Rieta 0173378482
#JamuSeriDewiMalam
#PakarKesihatanDalamanWanita
#KelengkapanBersalinBerpantang #JamuDewiDara
#JamuDewiSuci #MaskerIntim
#FeminineWash #PerapatPulihDara
#kentutfaraj
#kentutvagina #rawatdalamanwanita
#produkviral
#SetBersalinSDM
#setberpantang
#delivery #runner #bazarpaknil
#WanitaKiniLebihBahagia

Sejuk-sejuk ni kalau minum Susu Rizqi panas-panas sedap ni. Tapi, tahukah anda, Susu Rizqi ni bukan sekadar sedap je taw.
.

Anda akan dapat manfaatnya sekali. Antaranya ialah:
✅Mencerahkan kulit, halus dan lembap seluruh badan
✅Tenaga ekstra, tak rasa lemah badan
✅Merawat masalah kulit ekzema, gatal-gatal dan alahan
✅Merawat masalah jerawat
✅Baik untuk ibu mengandung
✅Menambahkan susu badan
✅Elak bayi demam kuning masa lahir
.

Sesuai untuk semua peringkat umur dari umur bayi 6 bulan ke atas hingga golongan tua. Lelaki dan wanita semua boleh minum.
.

http://www.wasap.my/+60197792704/susurizqi_mamadil
.

#mamadilpasirgudang #mamadiljohor #mamadilsingapore #mamadilkotamasai #mamadilserialam #mamadilulutiramjohor #mamadiltebraujohor #mamadillarkin #mamadilmalaysia #mamadilsusustrawbery #mamadilwomenloveoriginal #rawatsakitkulit #milkbooster #rawatsakitkulitpsiorosis #rawatasma #rawatdarahrendah #rawatselesema #rawatdalamanwanita #rawatperiodtdkteratur #jamuawetmuda

Minuman Sunnah Untuk Ibu Hamil
. "Kenapa Susu Rizqi ni minuman sunnah pulak"? Sebab digabungkan dengan ekstrak makanan dan minuman sunnah. Antaranya ialah:
. ✅Susu Kambing
✅Madu
✅Kurma
✅Kismis
✅Habbatus Sauda
✅Minyak Zaitun
.

Bukan setakat ibu hamil saja tau boleh minum seluruh keluarga pon boleh minum..
.

Untuk info lanjut boleh click ⤵️⤵️⤵️
.

http://www.wasap.my/+60197792704/susurizqi_mamadil
.

#mamadilpasirgudang #mamadiljohor #mamadilsingapore #mamadilkotamasai #mamadilserialam #mamadilulutiramjohor #mamadiltebraujohor #mamadillarkin #mamadilmalaysia #mamadilsusustrawbery #mamadilwomenloveoriginal #rawatsakitkulit #milkbooster #rawatsakitkulitpsiorosis #rawatasma #rawatdarahrendah #rawatselesema #rawatdalamanwanita #rawatperiodtdkteratur #jamuawetmuda

Malas Pakai Banyak SKINCARE 😪😪😪 .
Malas banyak pakai SKINCARE jangan risau hanya dengan Kemam² serbuk magic pink nie muka anda pun boleh terjaga tau die merawat dari dalam malah boleh mencantikkan juga..
.
Selain kemam² serbuk magic pink juga boleh di jadikan SCRUB dan FACE MIST jimatkan Tak Payah nak beli SCRUB dan FACE MIST lagi.. #magicalcpure
#magicalcpurepenuhkejutan
#rawatkulitkusam
#rawatkulitkering
#bolehbuatscrub
#facemist
#rawatdalamanwanita

Malas Pakai Banyak SKINCARE 😪😪😪 .
Malas banyak pakai SKINCARE jangan risau hanya dengan Kemam² serbuk magic pink nie muka anda pun boleh terjaga tau die merawat dari dalam malah boleh mencantikkan juga..
.
Selain kemam² serbuk magic pink juga boleh di jadikan SCRUB dan FACE MIST jimatkan Tak Payah nak beli SCRUB dan FACE MIST lagi.. #magicalcpure
#magicalcpurepenuhkejutan
#rawatkulitkusam
#rawatkulitkering
#bolehbuatscrub
#facemist
#rawatdalamanwanita

Malas Pakai Banyak SKINCARE 😪😪😪 .
Malas banyak pakai SKINCARE jangan risau hanya dengan Kemam² serbuk magic pink nie muka anda pun boleh terjaga tau die merawat dari dalam malah boleh mencantikkan juga..
.
Selain kemam² serbuk magic pink juga boleh di jadikan SCRUB dan FACE MIST jimatkan Tak Payah nak beli SCRUB dan FACE MIST lagi.. #magicalcpure
#magicalcpurepenuhkejutan
#rawatkulitkusam
#rawatkulitkering
#bolehbuatscrub
#facemist
#rawatdalamanwanita

Knp beli smpai 1ctn????Rase ape??
Sedap ke???? Bukan sedap je, tapi penuh dengan khasiat. Kalau ibu hamil minum ni khasiatnya akan turun ke anak sekali.
Antara kelebihan Rsbirdnest untuk ibu hamil ialah: ✅Melembapkan kulit. Tiada lagi kulit kusam semasa pregnant.
✅Meningkatkan tenaga & daya tubuh semasa hamil
✅Menguatkan sistem penghadaman
✅Mengelakkan sembelit kpd ibu hamil
✅Menghilangkan mual & pedih ulu hati
✅Kulit baby cerah & bersih
✅Membantu anak lahir bebas demam kuning
✅Milk booster selepas bersalin nanti

Jomn mommies.. cuba dapatkan segera...Rsbirdnest akan Bantu anda mengatasi masalah2 ketika pregg.. nikmati kesedapan dan kebaikan R&s Birdnest untuk anda dan si comel.. mmg puashati.. http://www.wasap.my/+60177188683/nkoder
#rsbirdnestpasirgudang #rsbirdnestohor #rsbirdnestkotamasai #rsbirdnesttebraujohor #rsbirdnestplentong #rsbirdnestmalaysia #rsbirdnesthq #rsbirdnestserialam #rawatsakitkulit #milkbooster #rsbirdnestplentong #rawatasma #rawatdarahrendah #rawatselesema #rawatdalamanwanita #rawatperiodtdkteratur #jamuawetmuda
#trusted #tested #sayapercaya #rsbirdnestagenwanted

Knp beli smpai 1ctn????Rase ape??
Sedap ke???? Bukan sedap je, tapi penuh dengan khasiat. Kalau ibu hamil minum ni khasiatnya akan turun ke anak sekali.
Antara kelebihan Rsbirdnest untuk ibu hamil ialah: ✅Melembapkan kulit. Tiada lagi kulit kusam semasa pregnant.
✅Meningkatkan tenaga & daya tubuh semasa hamil
✅Menguatkan sistem penghadaman
✅Mengelakkan sembelit kpd ibu hamil
✅Menghilangkan mual & pedih ulu hati
✅Kulit baby cerah & bersih
✅Membantu anak lahir bebas demam kuning
✅Milk booster selepas bersalin nanti

Jomn mommies.. cuba dapatkan segera...Rsbirdnest akan Bantu anda mengatasi masalah2 ketika pregg.. nikmati kesedapan dan kebaikan R&s Birdnest untuk anda dan si comel.. mmg puashati.. http://www.wasap.my/+60177188683/nkoder
#rsbirdnestpasirgudang #rsbirdnestohor #rsbirdnestkotamasai #rsbirdnesttebraujohor #rsbirdnestplentong #rsbirdnestmalaysia #rsbirdnesthq #rsbirdnestserialam #rawatsakitkulit #milkbooster #rsbirdnestplentong #rawatasma #rawatdarahrendah #rawatselesema #rawatdalamanwanita #rawatperiodtdkteratur #jamuawetmuda
#trusted #tested #sayapercaya #rsbirdnestagenwanted

.
Bila amal jamu ni suami pun makin sayang😍 Dalaman sihat, aset mantap dari atas sampai bawah. Luar dalam terjaga🤗
.
Nak ke suami tengok perempuan lain?😛 Jom cuba JAMMUQHITA memang terbaik😘😘
.
💰RM50
Harga sangat2 berbaloi🤗 Nak cantik jangan kedekut😏
.
Berminat ??? Direct ws eyds 01151192966or click link dekat bio🤗
.
#supplementwanita #jamuwanita #jamumontok #jamumantap #jamulentik #jamuketat #jamumoden #jamumall #jamuviral #jamuhomemade #rawatmasalahwanita #rawatkeputihan #rawatdalamanwanita #jammuqhita #jammuqhitaofficial #jammuqhitaoriginal #jammuqhitahq #jammuqhitabodyperfection #jammuqhitaviral #bodypadu #asetmantap #bodylentik #jamumalaysia #jammuqhitamalaysia #jammuqhitakemaman #teamjammuqhita #teammiarazak #miarazak #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan

Konsistent #kopigadis dapatlah hasil seperti ini,
Produk murah tapi berkualiti dan berhasil

Jom sme2 capai trget nk trunkan berat badan utk 2020 ni.. #wawabeauty #kopigadis #kopiohsem #mochalatte #milkbooster #kulitcantik #sihat #bertenaga #kurus #Langsing #detox #melawaskan #rawatdalamanwanita #wanita

COD
#CHERAS #AMPANG #PANDANINDAH #SUNGAIBESI #KAJANG #BANGI #SERIKEMBANGAN #BANDARTUNRAZAK #TUNHUSSEINONN #BANDARKL
POS SELURUH MALAYSIA

RM39 (20 SACHET)

SUSU RIZQI BAIK UNTUK BAYI DI DALAM KANDUNGAN.
.

Susu rizqi tanpa colagen
Dihasilkan dari Susu kambing dan gabungan makanan sunnah iaitu
. -Ekstrak kurma
-Esktrak buah zaitun
-Madu
-Kismis
-HabbatusSauda
.

Manfaat Susu Rizqi
-Terbaik untuk segala masalah kulit
-Tenaga ekstra dan rasa kenyang
-Terbukti untuk meredakan resdung,gastrik, lelah,batuk,selsema dan masalah kesihatan ringan
-Otak cergas dan ligat
-Memulihkan alahan
-Kulit halus lembap dan licin
-Antibodi kuat dan badan sentiasa cergas
.

MAMADIL BY FARIDA
.

http://www.wasap.my/0197792704/nakmamadil
.

#mamadilpasirgudang #mamadiljohor #mamadilsingapore #mamadilkotamasai #mamadilserialam #mamadilulutiramjohor #mamadiltebraujohor #mamadillarkin #mamadilmalaysia #mamadilsusustrawbery #mamadilwomenloveoriginal #rawatsakitkulit #milkbooster #rawatsakitkulitpsiorosis #rawatasma #rawatdarahrendah #rawatselesema #rawatdalamanwanita #rawatperiodtdkteratur #jamuawetmuda

SUSU RIZQI BAIK UNTUK BAYI DI DALAM KANDUNGAN.
.

Susu rizqi tanpa colagen
Dihasilkan dari Susu kambing dan gabungan makanan sunnah iaitu
. -Ekstrak kurma
-Esktrak buah zaitun
-Madu
-Kismis
-HabbatusSauda
.

Manfaat Susu Rizqi
-Terbaik untuk segala masalah kulit
-Tenaga ekstra dan rasa kenyang
-Terbukti untuk meredakan resdung,gastrik, lelah,batuk,selsema dan masalah kesihatan ringan
-Otak cergas dan ligat
-Memulihkan alahan
-Kulit halus lembap dan licin
-Antibodi kuat dan badan sentiasa cergas
.

MAMADIL BY FARIDA
.

http://www.wasap.my/0197792704/nakmamadil
.

#mamadilpasirgudang #mamadiljohor #mamadilsingapore #mamadilkotamasai #mamadilserialam #mamadilulutiramjohor #mamadiltebraujohor #mamadillarkin #mamadilmalaysia #mamadilsusustrawbery #mamadilwomenloveoriginal #rawatsakitkulit #milkbooster #rawatsakitkulitpsiorosis #rawatasma #rawatdarahrendah #rawatselesema #rawatdalamanwanita #rawatperiodtdkteratur #jamuawetmuda

SUSU RIZQI BAIK UNTUK BAYI DI DALAM KANDUNGAN.
.

Susu rizqi tanpa colagen
Dihasilkan dari Susu kambing dan gabungan makanan sunnah iaitu
. -Ekstrak kurma
-Esktrak buah zaitun
-Madu
-Kismis
-HabbatusSauda
.

Manfaat Susu Rizqi
-Terbaik untuk segala masalah kulit
-Tenaga ekstra dan rasa kenyang
-Terbukti untuk meredakan resdung,gastrik, lelah,batuk,selsema dan masalah kesihatan ringan
-Otak cergas dan ligat
-Memulihkan alahan
-Kulit halus lembap dan licin
-Antibodi kuat dan badan sentiasa cergas
.

MAMADIL BY FARIDA
.

http://www.wasap.my/0197792704/nakmamadil
.

#mamadilpasirgudang #mamadiljohor #mamadilsingapore #mamadilkotamasai #mamadilserialam #mamadilulutiramjohor #mamadiltebraujohor #mamadillarkin #mamadilmalaysia #mamadilsusustrawbery #mamadilwomenloveoriginal #rawatsakitkulit #milkbooster #rawatsakitkulitpsiorosis #rawatasma #rawatdarahrendah #rawatselesema #rawatdalamanwanita #rawatperiodtdkteratur #jamuawetmuda

Bukan sedap je, tapi penuh dengan khasiat. Kalau ibu hamil minum Susu Rizqi ni khasiatnya akan turun ke anak sekali. Antara kelebihan Susu Rizqi untuk ibu hamil ialah:
. ✅Melembapkan kulit. Tiada lagi kulit kusam semasa pregnant.
✅Meningkatkan tenaga & daya tubuh semasa hamil
✅Menguatkan sistem penghadaman
✅Mengelakkan sembelit kpd ibu hamil
✅Menghilangkan mual & pedih ulu hati
✅Kulit baby cerah & bersih
✅Membantu anak lahir bebas demam kuning
✅Milk booster selepas bersalin nanti
.

Jomn mommies.. masa yang berlalu tak akan berulang kembali.. nikmati kesedapan dan kebaikan SR untuk anda dan si comel.. mmg puashati..
.

http://www.wasap.my/0197792704/susurizqi_mamadil .

#mamadilpasirgudang #mamadiljohor #mamadilsingapore #mamadilkotamasai #mamadilserialam #mamadilulutiramjohor #mamadiltebraujohor #mamadillarkin #mamadilmalaysia #mamadilsusustrawbery #mamadilwomenloveoriginal #rawatsakitkulit #milkbooster #rawatsakitkulitpsiorosis #rawatasma #rawatdarahrendah #rawatselesema #rawatdalamanwanita #rawatperiodtdkteratur #jamuawetmuda
#trusted #tested #sayapercaya

LEPAS BERSALIN, MACAM² MASALAH DALAMAN DIALAMI!

Makan set #bersalin jenama xxxxxx pon tak boleh selesaikan masalah #keputihan, #becak , #kentutfaraj semasa #berpantang, downnya!

Tapi mujurlah tergerak nak buat rawatan asas bersama #SDM. Bila dah keluar semua kotoran, barulah rasa #selesa cikV tu😌. Alhamdulillahh.

#SetWomensCucci #RawatanAsasSdm #rawatdalamanwanita
#JamuSeriDewiMalam
#PakarKesihatanDalamanWanita
#setberpantang
#JamuIkhtiarHamil #JamuSihatLuarDalam #JamuRawatKeputihan #HerbaWanita

Alhamdulillah stiap hari 1 sachet sblom. Breakfast,
Alhamdulillah ad kudrat nk jga 2 askar, ad tnga nk buat kerja2 rumah,

spe nk stabilkan hormon2 yg xstabil tu spya emosi stabil jiwa rsa tnang, amk la 1 sachet sblom breakfast, in sha Allah dalaman terjga

#cantikluardalam #cantik #rawatdalamanwanita #sihat #bertenaga #kurus #Langsing #detox #kulitcantik #lawas #mantop #melawaskn

#cod #CHERAS #AMPANG #PANDANINDAH #SUNGAIBESI #KAJANG #BANGI #SERIKEMBANGAN #BANDARTUNRAZAK #TUNHUSSEINONN #BANDARKL #WANGSAMAJU #SETIAWANGSA #KERAMAT #TAMANMELATI #SETAPAK #MELAWATI

GARA-GARA WOMEN LOVE!!!
.

Gara-gara consume Women Love kulit semakin CERAH, HALUS, GEBU GEBAS gitu...Body kembali bergetah macam anak dara. Dalaman pulak tak payah cakap la, suami makin sayang. 180 darjah berubah! 😁😁😁
.

WOMEN LOVE TU APA?
.

Women Love supplement anti aging yang dihasilkan daripada kolagen tumbuhan dan mengandungi Vitamin C, Pueraria Mirifica, Manjakani & Kacip Fatimah. Terbukti berkesan merawat luar dan dalaman wanita. Tak perlu bancuh @ shake. Hanya koyakkan sachet dan tuang terus atas lidah. Simple kan?! .

LULUS KKM Dan HALAL .

99% pengguna berpuas hati dan repeat order!
.

http://www.wasap.my/0197792704/womenlove_mamadil
.

#mamadilpasirgudang #mamadiljohor #mamadilsingapore #mamadilkotamasai #mamadilserialam #mamadilulutiramjohor #mamadiltebraujohor #mamadillarkin #mamadilmalaysia #mamadilsusustrawbery #mamadilwomenloveoriginal #rawatsakitkulit #milkbooster #rawatsakitkulitpsiorosis #rawatasma #rawatdarahrendah #rawatselesema #rawatdalamanwanita #rawatperiodtdkteratur #jamuawetmuda

Top #rawatdalamanwanita posts

.
Bila amal jamu ni suami pun makin sayang😍 Dalaman sihat, aset mantap dari atas sampai bawah. Luar dalam terjaga🤗
.
Nak ke suami tengok perempuan lain?😛 Jom cuba JAMMUQHITA memang terbaik😘😘
.
💰RM50
Harga sangat2 berbaloi🤗 Nak cantik jangan kedekut😏
.
Berminat ??? Direct ws eyds 01151192966or click link dekat bio🤗
.
#supplementwanita #jamuwanita #jamumontok #jamumantap #jamulentik #jamuketat #jamumoden #jamumall #jamuviral #jamuhomemade #rawatmasalahwanita #rawatkeputihan #rawatdalamanwanita #jammuqhita #jammuqhitaofficial #jammuqhitaoriginal #jammuqhitahq #jammuqhitabodyperfection #jammuqhitaviral #bodypadu #asetmantap #bodylentik #jamumalaysia #jammuqhitamalaysia #jammuqhitakemaman #teamjammuqhita #teammiarazak #miarazak #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan

Dengan menggunakan JAMMU QHITA 🍑 adik adik , kakak kakak , dan makcik makcik di luar sana akan dapat :-
1)Body yang MANTAP 😋
2)Breast yang MONTOK 🍒
3)Punggung yang GEBU 🍑
4)Miss v yang KETAT 😚
5)Rambut yang semakin LEBAT 😍
.
#supplementwanita #jamuwanita #jamumontok #jamumantap #jamulentik #jamuketat #jamumoden #jamumall #jamuviral #jamuhomemade #rawatmasalahwanita #rawatkeputihan #rawatdalamanwanita #jammuqhita #jammuqhitaofficial #jammuqhitaoriginal #jammuqhitahq #jammuqhitabodyperfection #jammuqhitaviral #bodypadu #asetmantap #bodylentik #jamumalaysia #jammuqhitamalaysia #jammuqhitakemaman #teamjammuqhita #teammiarazak #miarazak #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan

Malas Pakai Banyak SKINCARE 😪😪😪 .
Malas banyak pakai SKINCARE jangan risau hanya dengan Kemam² serbuk magic pink nie muka anda pun boleh terjaga tau die merawat dari dalam malah boleh mencantikkan juga..
.
Selain kemam² serbuk magic pink juga boleh di jadikan SCRUB dan FACE MIST jimatkan Tak Payah nak beli SCRUB dan FACE MIST lagi.. #magicalcpure
#magicalcpurepenuhkejutan
#rawatkulitkusam
#rawatkulitkering
#bolehbuatscrub
#facemist
#rawatdalamanwanita
#teamAFviral08931

Kami ingin membantu wanita², gadis², ibu² yang mempunyai masalah seperti ini 👇 .
.
👉 payudara kecik sbelah
👉 payudara mengecut, kosong mcm xda isi
👉 payudara tinggal kulit
👉 payudara kendur, lembik dan jatuh
👉 punggung jatuh
👉 miss v longgar
.
.
.
Tak Payah Sapu-Sapu Lecehkan
Hanya telan 1 biji JQ😋👍 Fungsi jammu qhita
==================
✔ Membesar dan menganjalkan buahdada
✔ Menstabilkan semula size buahdada yang kecil sebelah
✔ Melentik dan mengangkat semula punggung yang jatuh
✔ Mengetat dan merawat masalah MissV
✔ Memperkemaskan bentuk tubuh
✔ Menstabilkan berat badan
✔ Menambahkan susu badan bagi ibu menyusu
✔ Menaikkan seri wajah, kulit lebih moist dengan pengambilan yang consistent
✔ Mesra penyusuan/tidak "panas"
✔ Merawat masalah nafsu berkurang selepas bersalin
.
.
.
01111008007 or DM ❤👸💕
01111008007 or DM ❤👸💕
01111008007 or DM ❤👸💕
.
#supplementwanita #jamuwanita #jamumontok #jamumantap #jamulentik #jamuketat #jamumoden #jamumall #jamuviral #jamuhomemade #rawatmasalahwanita #rawatkeputihan #rawatdalamanwanita #jammuqhita #jammuqhitaofficial #jammuqhitaoriginal #jammuqhitahq #jammuqhitabodyperfection #jammuqhitaviral #bodypadu #asetmantap #bodylentik #jamumalaysia #jammuqhitamalaysia #jammuqhitakemaman #teamjammuqhita #teammiarazak #miarazak #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan

🌸 KELEBIHAN JAMMU QHINTA 🌸
.
🍒 Kulit yang cantik , lembut , halus , lembab
🍒 Atasi masalah rambut gugur & lebatkan rambut
🍒 Besar Miss B dan up kan balik Miss B
🍒 Punggung jadi lebih mantap , montok & tegap
🍒 Atasi masalah mood swing
🍒 Atasi masalah period pain
🍒 Miss V lebih ketat & rapat seperti kembali dara
🍒 Hilangkan parut² muda pada tubuh
🍒 Beri badan lebih cergas dan bertenaga
🍒 Merawat masalah keputihan
🍒 Merawat masalah period tidak teratur
🍒 Badan jadi lebih shape
🍒 Untuk ramping menawan
🍒 Untuk berisikan tubuh bagi yg terlalu kurus
🍒 Cantikkan kuku
🍒 Membantu mencegah "Osteoperosis "
🍒 Mengurangkan risiko kanser
🍒 Mengurangkan jerawat dan jeragat
🍒 Mengurangkan stress
🍒 Membantu menjadikan berat badan lebih ideal
🍒 Membantu meningkatkan libido wanita
🍒 Membantu melancarkan sistem peredaran darah
🍒 Lebih bernafsu bila lakukan hubungan intim ( utk yg berkahwin )
. .
🌸 KANDUNGAN 🌸
🌱 Pueraria mirifica , Sirih , Mexican wild yamh , Kunyit , Temu kunci , Pacific wild kelp , Halia , Manjakani , Halba , Saffron Dan banyak lagi herba terpilih
.
#supplementwanita #jamuwanita #jamumontok #jamumantap #jamulentik #jamuketat #jamumoden #jamumall #jamuviral #jamuhomemade #rawatmasalahwanita #rawatkeputihan #rawatdalamanwanita #jammuqhita #jammuqhitaofficial #jammuqhitaoriginal #jammuqhitahq #jammuqhitabodyperfection #jammuqhitaviral #bodypadu #asetmantap #bodylentik #jamumalaysia #jammuqhitamalaysia #jammuqhitakemaman #teamjammuqhita #teammiarazak #miarazak #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan

KHASIAT JAMMU QHITA
1-mencantikkan kulit
2-menaikkan seri wajah
3-mencantikkan bentuk badan
4-menambahkan size payudara
5-mengecutkan rahim & bahagian peranakan
6-memelihara kesihatan, kecantikkan wajah & tubuh badan.
.
📲 01111008007 😍
.
.
#supplementwanita #jamuwanita #jamumontok #jamumantap #jamulentik #jamuketat #jamumoden #jamumall #jamuviral #jamuhomemade #rawatmasalahwanita #rawatkeputihan #rawatdalamanwanita #jammuqhita #jammuqhitaofficial #jammuqhitaoriginal #jammuqhitahq #jammuqhitabodyperfection #jammuqhitaviral #bodypadu #asetmantap #bodylentik #jamumalaysia #jammuqhitamalaysia #jammuqhitakemaman #teamjammuqhita #teammiarazak #miarazak #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan

JAMU QHITA BODY PERFECTION ADALAH JAWAPAN UTK WANITA YG PENTINGKAN KECANTIKKAN TUBUH BADAN.
.
LETOPS DAN PANAZZZ..
.
BERBALOI DGN FUNGSI PRODUK NI.
.
💃🏻 BOOBS DAN BOOTY JADI PEJAL GEBU.
💃🏻 MISS V KETAT MENGGIGIT.
💃🏻 KULIT CERAH HALUS MULUS.
💃🏻 BODY ADA SHAPE
.
ADA LAGI...
.
💕 KEPUTIHAN HILANG SEMUDAH A.B.C
💕 MENAMBAHKAN SUSU BADAN.
HITAM MENAWAN.
💕 TIADA LAGI MOOD SWING.
💕 NAFSU MALAM JUMAAT ALWAYS ON.
💕 KITARAN PERIOD ON TIME.
💕 MELAMBATKAN MENAPAUSE.
.
SIAPAKAH YG MEMERLUKAN JAMMU QHITA
.
✔ WANITA SEAWAL UMUR 15 HINGGA 65 TAHUN.
✔ WANITA YG NAK JAGA BODY.
✔ WANITA YG NAK TAMPIL LEBIH CANTIK.
.
✅PERCUMA POSTAGE
.
BERKESAN KE?
CUBA DULU SEBOTOL, SAYA PASTI SYG2 SEMUA AKAN JATUH CINTA DGN JAMMU QHITA 💋
.
JOM DAPATKAN SEKARANG!
.
PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI😉
.
0 1 1 1 1 0 0 8 0 0 7 (Meera)
.
#supplementwanita #jamuwanita #jamumontok #jamumantap #jamulentik #jamuketat #jamumoden #jamumall #jamuviral #jamuhomemade #rawatmasalahwanita #rawatkeputihan #rawatdalamanwanita #jammuqhita #jammuqhitaofficial #jammuqhitaoriginal #jammuqhitahq #jammuqhitabodyperfection #jammuqhitaviral #bodypadu #asetmantap #bodylentik #jamumalaysia #jammuqhitamalaysia #jammuqhitakemaman #teamjammuqhita #teammiarazak #miarazak #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan

Kurus sangat pon tak elok kan??? Nak jugak ada shape, nak jugak ada aset mantap ni orang samakan dengan papan!! Sedih nok orang kata gitu!! Ade ke patut huh 🤧
.
Takpa!! Jangan meratapi sedih2.. Amal ja Jammu Qhita secara konsisten pasti anda akan dapatkan body yg anda inginkan 💕JQ akan mengidealkan berat badan.. Bagi bentuk badan korang lawa.. Pejal dan mantap tak kisah lah korang gemuk ke kurus ke yg pastinya jammu qhita bg korang ada body shape!! Mesti kena cuba!!! dm skrg😘
.
#supplementwanita #jamuwanita #jamumontok #jamumantap #jamulentik #jamuketat #jamumoden #jamumall #jamuviral #jamuhomemade #rawatmasalahwanita #rawatkeputihan #rawatdalamanwanita #jammuqhita #jammuqhitaofficial #jammuqhitaoriginal #jammuqhitahq #jammuqhitabodyperfection #jammuqhitaviral #bodypadu #asetmantap #bodylentik #jamumalaysia #jammuqhitamalaysia #jammuqhitakemaman #teamjammuqhita #teammiarazak #miarazak #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan

PENCARIAN DROPSHIP JAMMU QHITA
.
✔Barang terlajak laris
✔Harga mampu milik
✔Bahan iklan disediakan
✔Keuntungan lumayan
✔Postage sy uruskan
.
Awak cuma perlu iklankan & cari customer
.
Setiap bulan ada reward bg yg capai target
.
Terus klik link whatsapp kat bio 😇
.
#supplementwanita #jamuwanita #jamumontok #jamumantap #jamulentik #jamuketat #jamumoden #jamumall #jamuviral #jamuhomemade #rawatmasalahwanita #rawatkeputihan #rawatdalamanwanita #jammuqhita #jammuqhitaofficial #jammuqhitaoriginal #jammuqhitahq #jammuqhitabodyperfection #jammuqhitaviral #bodypadu #asetmantap #bodylentik #jamumalaysia #jammuqhitamalaysia #jammuqhitakemaman #teamjammuqhita #teammiarazak #miarazak #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan

Next Page