PIKNU
  1. toneplus

#toneplus Photos & Videos

toneplus - 29.2k posts

Salam W💫W gais! Bulan Baru, Semangat Baru, Strategi Baru Hanya Bisnes yang Sama⚘
.
Ini lah revolusi 'The Power of 4'; 4×4 Investment Strategy

Hanya 4 orang diperlukan untuk membentuk rangkaian yang menghasilkan komisen mencecah 5 angka
.
.
#4×4InvestmentStrategi #TONEWOW
#ToneWowPlus #TonePlus #ToneExcel #1November2019

.
Boleh simpan kalau tak guna / share dengan geng² yang guna ONEXOX
.
Happy hour MotoGP Special
.
10GB + 3GB +100 minit + 100 SMS @ RM50
.
SMS: YES ke 23388
.
Nak try ONEXOX?
.
Nak beli topup ONEXOX?
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #xiddig #xoxmalaysia #seasonpass #seasonpasshappyhour #redone #tonewow #smartpas #onexoxtkkrsagracingteam #tkkrracingteam #malaysiancubprix #asiaroadracing #motogp #moto2 #malaysiangp #matmoto #motovlog #motovloggermalaysia

Bisnes Part Time Gaji
Potensi jana RM1200.
Boleh bantu family belanja harian😊
Yang serius berminat sahaja!!
Respon "NAK"
Ni nom wsap kakmatun 0175972460
#prepaidthatpays #modalrm10 #sekaliseumurhidup #bisnesdarirumah #tonewow #toneexcel #toneplus #halimatun

.
Kalau guna 2GB sebulan, boleh tahan 7 bulan
.
Happy hour hari ni!
.
10GB + 4GB @ RM50
.
SMS: YES ke 23388
.
Boleh simpan kalau tak guna / share dengan geng² yang guna ONEXOX
.
Nak try ONEXOX?
.
Nak beli topup ONEXOX?
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #xiddig #xoxmalaysia #seasonpass #seasonpasshappyhour #redone #tonewow #smartpas

Mari dengarkan Preview program Kebebasan Kewangan TONE yang akan disampaikan dari salah seorang contoh hebat TONE. Baru dilantik sebagai Business Partner TONE, Ros Haslinda Harun Mohamad AKA Kak Linda!
Suri rumah, pelajar IPT atau abam-abam yang masih sangsi dengan keupayaan diri sendiri, mari dengar penerangan dari salah seorang otai TONE malam ini!
.
.
⚠️INGAT⚠️
📅 Rabu 30 Oktober 2019,
⌚8:30 malam
🏢TONE HQ, Sri Petaling!
📍 http://bit.ly/2lSU28G
💵Top Up LuckyDraw!🎉
Top Up di HQ pada malam preview untuk peluang menang hadiah wang tunai kawan-kawan🥳
.
.
#Preview #TONE #ToneExcel #TonePlus #TONEWOW #PrepaidThatPays #KebebasanKewangan

Sim kad untuk di JUAL...
Rm25 sahaja, apa yang bagus simkad ini sebab ia ada >> Khairat Kematian untuk pengguna simkad ini... .
.
.
. .
.
. .
.
.
. .
.
.
.
. .
.
.
.
.
.
.
. .
. .
Jika ada yang nak tempah sila wasap ke no ni wasap.my/60172552324 zaini... Tq....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
iklan niaga...
.
Jika ingin mencuba menjadi pengguna simkad tonewow Rm 10 je...
.
Klik link info detail ini :
www.jutawan2step.com/info/1173961
.
Semoga ia bermafaat buat semua yang membaca dan yang memerlukan tambahan pendapatan sampingan...
.
#j2s #mmg #jutawan2step
#share #sebarkan #awaltahun2019
#jalanjalanmalaysia #pokettebal
#hatikenakental #kasijadi #mate20pro
#doa #usaha #tawakal #rezeki
#tonegroup #tonetalk #tonewow
#toneexcel #toneplus #onexox
#celcom #maxis #digi #redone
#altel #hotlink #rm10 #toneexcelwow #bmf

.
Kalau sebulan guna 30 minit, boleh tahan 18 bulan
.
Happy hour hour hari ni!
.
555 Minit + 1GB @ RM50
.
SMS: YES ke 23388
.
Boleh simpan kalau tak guna / share dengan geng² yang guna ONEXOX
.
Nak try ONEXOX?
.
Nak beli topup ONEXOX?
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #xiddig #xoxmalaysia #seasonpass #seasonpasshappyhour #redone #tonewow #smartpas

ADA NUR DI WAJAHMU... Semoga yang melihat posting ini bercahaya sepanjang harinya

Positiflah menghadapi hidup dan elakkan kegelapan dari menyelubungi

#fikrirakoz #fikrirosly #prktanjungpiai #simcardviral #biggerGB #notjibby #SAredoneKL #redoneKL #redone #celcommerah #celcommurah #celcom #digi #maxis #umobile #yes #friendi #tron #toneexcel #toneplus #tonewow #tunetalk #onexox

KALAU DAH REZEKI.... 🤲

Andai sudah tertulis, takkan ada yang dapat menghalang

Hanya waktu jadi penentu, teruskan usaha tanpa buntu

#kalausudahrezekitidakkemana #hujanrezekidimanjung #hariharihujan #simcardviral #biggerGB #notjibby #SAredoneKL #redoneKL #redone #celcommerah #celcommurah #celcom #digi #maxis #umobile #yes #friendi #tron #toneexcel #toneplus #tonewow #tunetalk #onexox

AWAS SIMPTOM² BERIKUT -unlimited data tapi lembab
-infinite konon balik kampung tiada line
-topup kerap/bil mahal yakmat

Kami bantu tidak kira anda pengguna data kurang/banyak dengan call unlimited

Kalau tak buat call atau kurang call juga ada plan seswai bisa diatur dong

#simcardviral #biggerGB #notjibby #SAredoneKL #redoneKL #redone #celcommerah #celcommurah #celcom #digi #maxis #umobile #yes #friendi #tron #toneexcel #toneplus #tonewow #tunetalk #onexox

JAGA HATI

Jangan dengki dengan orang lain. Belajarlah bersyukur dengan apa yang telah Allah beri pada kita.

KOMEN: ALHAMDULILLAH
.
.
Lawati Instagram saya. Tekan sini: @syakirinsyak atau www.instagram.com/syakirinsyak
.
.
#syakirinsyak #Tonewow #Toneexcel #Toneplus #Tonegroup #mmguia #prepaidthatpays #passiveincome #pendapatanpasif #tiktok #maluapabossku #simkad #iphonemalaysia #iphonemurahmalaysia #simkadbuatduit #simkadajaib #simkadmurah #umobile #bisnesdarirumah #bisnes #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bisnestopup #jutawanapps #buatduit #buatduitonline #buatduitdarirumah #buatduitdenganhandphone

.
Happy hour yang ni jarang ada
.
Jangan tunggu data habis baru nak beli
.
10GB + 4GB @ RM50
.
SMS: YES ke 23388
.
Boleh simpan kalau tak guna / share dengan geng² yang guna ONEXOX
.
Nak try ONEXOX?
.
Nak beli topup ONEXOX?
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #xiddig #xoxmalaysia #seasonpass #seasonpasshappyhour #redone #tonewow #smartpas

Jom tgok dan subscribe. Sibscribe itu gratis... Nama channel Mizy Bakhtiar
.
.
#mazelanabas #tonewow #toneexcel #tonewowexcel #toneplus #tonewowplus #tonegroup #passiveincome #malaysia #indonesia #incomepassive #pasif

.
Happy Deepavali!
.
Happy hour yang ni jarang ada
.
Jangan tunggu data habis baru nak beli
.
10GB + 4GB @ RM50
.
SMS: YES ke 23388
.
Boleh simpan kalau tak guna / share dengan geng² yang guna ONEXOX
.
Nak try ONEXOX?
.
Nak beli topup ONEXOX?
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #xiddig #xoxmalaysia #seasonpass #seasonpasshappyhour #redone #tonewow #smartpas

💰 HANYA RM48/BULAN
⚡ 10GB Highspeed Internet
📺 60GB Video Online (2gb daily)
💬 Unlimited Chat + Social + Music
📞 UNLIMITED CALL TO ALL NETWORK
.
#halo #halotelco #internet #data #unlimitedcalls #facebook #instagram #whatsapp #jimat #murah #unlimitedinternet #unlimiteddata #telcoplan #malaysia #putrajaya #maxis #digi #celcom #umobile #tunetalk #toneplus #toneexcel #onexox #prepaid #postpaid #youtube #mediasocial #mediasosial #telefon

Selamat Hari Deepavali kepada semua rakyat Malaysia. Harapan kami, Deepavali ini membawa kegembiraan, kesihatan dan kemewahan kepada anda semua dan keluarga. Semoga ia juga disertai cahaya yang sentiasa menerangi kehidupan anda. Deepavali nalvaazhtukkal.. Ikhlas dari Keluarga TONE.

Psst.. bila makan murukku tu, ingat2 lah kami di HQ ni.
PEMBERITAHUAN : TONE HQ tidak akan beroperasi pada Isnin, 28 Oktober 2019 sempena cuti umum Deepavali. Kami akan kembali bertugas seperti biasa pada keesokan harinya. Terima kasih.

#HappyDeepavali #TONE #ToneExcel #TonePlus #TONEWOW #PrepaidThatPays #KebebasanKewangan

Selamat Hari Deepavali kepada semua rakyat Malaysia. Harapan kami, Deepavali ini membawa kegembiraan, kesihatan dan kemewahan kepada anda semua dan keluarga. Semoga ia juga disertai cahaya yang sentiasa menerangi kehidupan anda. Deepavali nalvaazhtukkal.. Ikhlas dari Keluarga TONE.
.
Psst.. bila makan murukku tu, ingat2 lah kami di HQ ni. .
PEMBERITAHUAN : TONE HQ tidak akan beroperasi pada Isnin, 28 Oktober 2019 sempena cuti umum Deepavali. Kami akan kembali bertugas seperti biasa pada keesokan harinya. Terima kasih.
.
#HappyDeepavali #TONE #ToneExcel #TonePlus #TONEWOW #PrepaidThatPays #KebebasanKewangan

Semua orang melakukan kesilapan. Tapi kesilapan itu mestilah diperbaiki bukan diulang kembali. Setuju?

Taip: Setuju.. .
.
.
www.SyakirinSyak.com
.
.
Lawati Instagram saya. Tekan sini: @syakirinsyak atau www.instagram.com/syakirinsyak
.
.
#syakirinsyak #Tonewow #Toneexcel #Toneplus #Tonegroup #mmguia #prepaidthatpays #passiveincome #pendapatanpasif #tiktok #maluapabossku #simkad #iphonemalaysia #iphonemurahmalaysia #simkadbuatduit #simkadajaib #simkadmurah #umobile #bisnesdarirumah #bisnes #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bisnestopup #jutawanapps #buatduit #buatduitonline #buatduitdarirumah #buatduitdenganhandphone

Happy Deepavali kepada semua rakyat Malaysia.

#HappyDeepavali #TONE #ToneExcel #TonePlus #TONEWOW #PrepaidThatPays #KebebasanKewangan

TINJAU TINJU

Pagi ini perayauan sekitar Sitiawan untuk buat kerja-kerja tinjauan macam masa kerja reporter dulu

Itu sebab ex media yang join team saya buat duit macam tu je. Sebab buat tinjauan ni kacang aje... Diorang balik ke mana negeri sekalipun boleh survive. Meh saya share ilmu tinjauan duit ni... Kihkihkih

#simcardviral #biggerGB #notjibby #SAredoneKL #redoneKL #redone #celcommerah #celcommurah #celcom #digi #maxis #umobile #yes #friendi #tron #toneexcel #toneplus #tonewow #tunetalk #onexox #tinjauan #duit #justdoit

.
Happy hour sempena Deepavali
.
Hari ni last day
.
10GB + 4GB @ RM50
.
SMS: YES ke 23388
.
Boleh simpan kalau tak guna / share dengan geng² yang guna ONEXOX
.
Nak try ONEXOX?
.
Nak beli topup ONEXOX?
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #xiddig #xoxmalaysia #seasonpass #seasonpasshappyhour #redone #tonewow #smartpas

Kempen Insentif Trip hampir ke penghujungnya…
tapi kami nampak ada yang lagi sikittttt je lagi dah boleh join. (Lagi 10% jeee) 😲
Kawan-kawan ni tak mau join ke? 🤦

Oh, juga nak ingatkan kawan-kawan, Insentif Pendaftaran bulan OKTOBER juga dikira sekali untuk Kelayakan Insentif Trip. Takkan tak boleh layak kot... dah senang, senang lagi!
Cepat-cepat ada kurang 3 minggu lagi ni…
Rugi tak ikut tau!

Kawan-kawan yang dah ada tiket tu jom tengok apa yang best kat Guangzhou: http://bit.ly/32nOqUv

#IncentiveTrip #GuangZhou #TONE #ToneExcel #TonePlus #TONEWOW #KebebasaKewangan #PrepaidThatPays

Kempen Insentif Trip hampir ke penghujungnya…
tapi kami nampak ada yang lagi sikittttt je lagi dah boleh join. (Lagi 10% jeee) 😲
Kawan-kawan ni tak mau join ke? 🤦

Oh, juga nak ingatkan kawan-kawan, Insentif Pendaftaran bulan OKTOBER juga dikira sekali untuk Kelayakan Insentif Trip. Takkan tak boleh layak kot... dah senang, senang lagi!
Cepat-cepat ada kurang 3 minggu lagi ni…
Rugi tak ikut tau!

Kawan-kawan yang dah ada tiket tu jom tengok apa yang best kat Guangzhou: http://bit.ly/32nOqUv

#IncentiveTrip #GuangZhou #TONE #ToneExcel #TonePlus #TONEWOW #KebebasaKewangan #PrepaidThatPays

.
Happy hour sempena Deepavali
.
Boleh beli hari ni & esok
.
10GB + 4GB @ RM50
.
SMS: YES ke 23388
.
Boleh simpan kalau tak guna / share dengan geng² yang guna ONEXOX
.
Nak try ONEXOX?
.
Nak beli topup ONEXOX?
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #xiddig #xoxmalaysia #seasonpass #seasonpasshappyhour #redone #tonewow #smartpas

OFFICIAL!

Topup RM50 diberikan khairat kematian RM2,000 percuma

Topup RM30 diberikan khairat kematian RM1,000 percuma

Selepas ini, hanya topup bulanan RM30 pun sudah layak untuk menerima Khairat Kematian percuma dari Syarikat.

Ini adalah hadiah kepada semua ahli keluarga Tone yang setia menggunakan simkad TONE WOW.

Sebarkan berita baik ini.

Jom ubah untuk berubah.. 📲 www.wasap.my/60108023718/nakdaftarTW
📲 www.wasap.my/60108023718/nakdaftarTW
📲 www.wasap.my/60108023718/nakdaftarTW

WE ALWAYS SERVE YOU BETTER

#izzahkuWoW #simkadbergaji #simkadjutawan #surirumahbergaji #ToneExcel #TonePlus #tonewow #prepaidthatpays #10YearsOfTONE

#teamafcircle01076

SEBUT SALAH... TAK SEBUT KORANG YANG SEBUT SENDIRI... 🤣

Pada yang biasa memanjat Bukit 300 ni ada dua benda je yang biasa jumpa

Satu b*b* betul yang kita terserempak dengan hidupan liar tu. Kedua?

Ramai yang sebut atau dalam hati: "B*b* betul! Line tak ada pulak kat sini!!! 🐖🐗" Kalau selalu camping or hiking elok tukar ke redONE, coverage luas dan laju (bukan data unlimited tapi siput b*b* 🐌) #b*b* #simcardviral #biggerGB #notjibby #SAredoneKL #redoneKL #redone #celcommerah #celcommurah #celcom #digi #maxis #umobile #yes #friendi #tron #toneexcel #toneplus #tonewow #tunetalk #onexox

Cashflow koyak. Duit keluar lebih banyak dari duit masuk. Atau duit keluar tak banyak, tapi duit masuk yang sikit.

www.SyakirinSyak.com
.
.
Lawati Instagram saya. Tekan sini: @syakirinsyak atau www.instagram.com/syakirinsyak
.
.
#syakirinsyak #Tonewow #Toneexcel #Toneplus #Tonegroup #mmguia #prepaidthatpays #passiveincome #pendapatanpasif #tiktok #maluapabossku #simkad #iphonemalaysia #iphonemurahmalaysia #simkadbuatduit #simkadajaib #simkadmurah #umobile #bisnesdarirumah #bisnes #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bisnestopup #jutawanapps #buatduit #buatduitonline #buatduitdarirumah #buatduitdenganhandphone

Brand yang bagus adalah brand yang memiliki NAMA YANG MUDAH DIINGAT, MUDAH DISEBUT, DAN LAIN DARIPADA YANG LAIN. Ia perlulah sama ada memiliki 2 ke 3 suku kata:

Contohnya: Air Asia, Starbucks, Zalora, Lazada, Alibaba, Amazon, Syakirin Syak.

www.SyakirinSyak.com
.
.
Lawati Instagram saya. Tekan sini: @syakirinsyak atau www.instagram.com/syakirinsyak
.
.
#syakirinsyak #Tonewow #Toneexcel #Toneplus #Tonegroup #mmguia #prepaidthatpays #passiveincome #pendapatanpasif #tiktok #maluapabossku #simkad #iphonemalaysia #iphonemurahmalaysia #simkadbuatduit #simkadajaib #simkadmurah #umobile #bisnesdarirumah #bisnes #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bisnestopup #jutawanapps #buatduit #buatduitonline #buatduitdarirumah #buatduitdenganhandphone

KATA GROUP PERSAHABATAN? 😊

Pass customer kepada rakan niaga terdekat adalah amalan biasa saya.... Ketika @redone.kl tiada di Lembah Klang, saya ada sahabat @usahawantelco dan @redone_alex_lee

Rangkaian sahabat ini seluruh negata. Dari Perlis sampailah ke Sabah, kami jelajah... Kalau anda masih prepaid/postpaid mahal, itu tanda anda masih 'dijajah'. Jom bangkit jadi penjelajah! Asyukkkkkkkkkkk

#simcardviral #biggerGB #notjibby #SAredoneKL #redoneKL #redone #celcommerah #celcommurah #celcom #digi #maxis #umobile #yes #friendi #tron #toneexcel #toneplus #tonewow #tunetalk #onexox

.
.
Kopi Yang Paling Hebat Di Dunia.
.
.
Minum hanya secawan kopi, sebulan, ajak 1 orang kawan buat benda yg sama, cukup 1 tahun anda dapat RM12,280.
.
.
Minum kopi, dpt duit, best x?
.
.
#uitm
#sayajual
#kopiceo
#shuanghor
#bazarpaknil
#igermalaysia
#hukm
#upm
#toneexcel
#toneplus
#tonewow
#shahalam
#selangor
#kualalumpur
#buatduit
#surirumah
#celcom
#maxis
#digi
#umobile
#buatduitonline
#pelajar
#uitmshahalam
#uitmdihatiku

Ya Allah... Empunya badan tengok sendiri pun sejuk hati dibuatnya... Belanja sikit sebelum berlegar mencari rezeki di sini

#simcardviral #biggerGB #notjibby #SAredoneKL #redoneKL #redone #celcommerah #celcommurah #celcom #digi #maxis #umobile #yes #friendi #tron #toneexcel #toneplus #tonewow #tunetalk #onexox #xox

.
Happy hour sempena Deepavali
.
Boleh beli hari ni, esok & lusa
.
10GB + 4GB @ RM50
.
SMS: YES ke 23388
.
Boleh simpan kalau tak guna / share dengan geng² yang guna ONEXOX
.
Nak try ONEXOX?
.
Nak beli topup ONEXOX?
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #xiddig #xoxmalaysia #seasonpass #seasonpasshappyhour #redone #tonewow #smartpas

Salam Jumaat, semua.. Berita baik! Di atas permintaan ramai, promo untuk Pek PUSH yang ditawarkan ketika siri Jejak Usahawan 2019 tempoh hari, kini diteruskan. Dapatkan Data 2GB PERCUMA untuk 6 Bulan bagi setiap pengaktifan pek PUSH yang anda lakukan. Haa… Data + Percuma + 6 Bulan = Hebat ke, hebat?! Psstt.. Ralat : jika anda terlihat posting mengenai Promo Pek PUSH sebelum ini, sila abaikan. Terima kasih

#PUSH #FreeData #TONEWOW #ToneExcel #TonePlus #TONE #PrepaidThatPays #KebebasanKewangan

SAYA ADA MASA UNTUK AWAK

Pergh... Ayat dia macam cakap dengan awek!💃🏾. Tapi ayat ni terbuka tau! "Takde masa la nak pergi kedai tukar line ni. Menyampah oren ni lama dah"

Itu kata kakitangan Finas ni tadi. Dia malas nak layan 'drama' U

#simcardviral #biggerGB #notjibby #SAredoneKL #redoneKL #redone #celcommerah #celcommurah #celcom #digi #maxis #umobile #yes #friendi #tron #toneexcel #toneplus #tonewow #tunetalk #onexox #xox #merdeka

BODONIAGA101

Kategori perniagaan paling untung kerana semua orang guna. Terbaik yang paling last... #simcardviral #biggerGB #notjibby #SAredoneKL #redoneKL #redone #celcommerah #celcommurah #celcom #digi #maxis #umobile #yes #friendi #tron #toneexcel #toneplus #tonewow #tunetalk #onexox #xox #cleopatra #

.
Untuk kaki gayut
.
Happy hour hour hari ni!
.
555 Minit + 1GB @ RM50
.
SMS: YES ke 23388
.
Boleh simpan kalau tak guna / share dengan geng² yang guna ONEXOX
.
Nak try ONEXOX?
.
Nak beli topup ONEXOX?
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #xiddig #xoxmalaysia #seasonpass #seasonpasshappyhour #redone #tonewow #smartpas

Malam ini kawan-kawan!
Minggu ni kami ada Sifu kami, Cikgu Ikram yang akan menerangkan tentang program TONE kepada semua, MASUK PERCUMA!

Nak share sikit pasal Cikgu Ikram.. Dia ni dah try macam-macam perniagaan, dengan program TONE lah dia paling lama melekat. Mari dengarkan rahsia dia.

Datang dengar je dulu... mana tau yang dicari-cari tu di sini.
jomm..! ⚠️INGAT⚠️ 📅 Rabu 23 Oktober 2019,
⌚8:30 malam
🏢TONE HQ, Sri Petaling! 📍 http://bit.ly/2lSU28G 💵Top Up LuckyDraw!🎉
Top Up di HQ pada malam preview untuk peluang menang hadiah wang tunai kawan-kawan.🥳 #Preview #TONE #ToneExcel #TonePlus #TONEWOW #PrepaidThatPays #KebebasanKewangan

GENJUTSU TU APA?

Kau tak tengok Naruto/Boruto ni. Genjutsu adalah teknik khayalan... Macam betul tapi trick kepada minda

Ya redONE ada prepaid (syarat SKMM), tapi kenapa kami fokus kepada postpaid? Its the real deal!

Genjutsu prepaid adalah topup tiap minggu (x4 jadi sebulan cecah RM40-80 atau lebih). Juga kadar panggilan lebih mahal!

#simcardviral #biggerGB #notjibby #SAredoneKL #redoneKL #redone #celcommerah #celcommurah #celcom #digi #maxis #umobile #yes #friendi #tron #toneexcel #toneplus #tonewow #tunetalk #onexox #xox #genjutsu #naruto #boruto

Salam Jumaat, semua.. Berita baik! Di atas permintaan ramai, promo untuk Pek PUSH yang ditawarkan ketika siri Jejak Usahawan 2019 tempoh hari, kini diteruskan. Dapatkan Data 2GB PERCUMA untuk 6 Bulan bagi setiap pengaktifan pek PUSH yang anda lakukan. Haa… Data + Percuma + 6 Bulan = Hebat ke, hebat?! Psstt.. Ralat : jika anda terlihat posting mengenai Promo Pek PUSH sebelum ini, sila abaikan. Terima kasih

Http://www.wasap.my/601159071422/nakjoin

#PUSH #FreeData #TONEWOW #ToneExcel #TonePlus #TONE #PrepaidThatPays #KebebasanKewangan

.
Happy hour hour hari ni!
.
5GB + 1GB @ RM30
.
SMS: YES ke 23388
.
Boleh simpan kalau tak guna / share dengan geng² yang guna ONEXOX
.
Nak try ONEXOX?
.
Nak beli topup ONEXOX?
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #xiddig #xoxmalaysia #seasonpass #seasonpasshappyhour #redone #tonewow #smartpas

DAJEI DIJI 👿

Suruh reply sebelum 10.41 tapi hantar sms pengesahan keluar 10.48?

Hikhik bertambah berang la kastemer dan sebakul dua confirm milik careline

Pak Dukun akan teruskan resubmission lepas Dajei Diji tewas sorong tarik ini

#simcardviral #biggerGB #notjibby #SAredoneKL #redoneKL #redone #celcommerah #celcommurah #celcom #digi #maxis #umobile #yes #friendi #tron #toneexcel #toneplus #tonewow #tunetalk #onexox #xox #dajeidiji

Ini bukan cerita main-main, tapi ini adalah REAL!

Alhamdulillah salah satu ahli Tone telah menerima khairat kematian sumbangan dari syarikat.
Tanya diri sendiri, ada kah satu telco yang memberikan penggunanya wang sumbangan seperti ini? Hargailah

#Tonewow #TonePlus #PrepaidThatPays
#TonePlus #kebebasankewangan

Salam semua.. Berita baik! Di atas permintaan ramai, promo untuk Pek PUSH yang ditawarkan ketika siri Jejak Usahawan 2019 tempoh hari, kini diteruskan. Dapatkan Data 2GB PERCUMA untuk 6 Bulan bagi setiap pengaktifan pek PUSH yang anda lakukan. Haa… Data + Percuma + 6 Bulan = Hebat ke, hebat?! Psstt.. Ralat : jika anda terlihat posting mengenai Promo Pek PUSH sebelum ini, sila abaikan. Terima kasih

#PUSH #FreeData #TONEWOW #ToneExcel #TonePlus #TONE #PrepaidThatPays #KebebasanKewangan

Kenapa nak susah-susah berusaha. Give-up je lah.! Kan..senang? Tapi, kalau kau 'give up' sekarang, macam mana dengan masa depan dan impian kau?. Nak berjaya ke? Nak 'give up'? Pilih.assalamualaikum dan selamat pagi... #IncentiveTrip2019 #GuangzhouChina #TONEWOW #ToneExcel #TonePlus #PrepaidThatPays #AutoUpgrade #Meroket #Branch #SBG #PASIFincome #Hafizuddin #nakberjayakeneusaha #digi #wowowowow #simkatViral #rm10 #modalrendah #modalRM10

YAO YAO... Wah lepak kopitiam aje dah nak cakap Cina. Uiks ni halal eh... Bukan haram punya

Tak mula sekarang, bila nak dapat hasil? Semalam? Ingat ini speech Samy Vellu ke?

Dasar Melayu! (saja nak cukupkan tiga lineage utama 😂). Bukan posting rasis... #simcardviral #biggerGB #notjibby #SAredoneKL #redoneKL #redone #celcommerah #celcommurah #celcom #digi #maxis #umobile #yes #friendi #tron #toneexcel #toneplus #tonewow #tunetalk #onexox #xox

Salam sejahtera, kawan-kawan semua. Berita baik! Bantuan Khairat Kematian yang baru diumumkan itu, kini juga diberikan kepada Ahli yang mengekalkan Top Up RM30 setiap bulan.

Faedah tambahan Bantuan Khairat Kematian diwujudkan di atas ehsan dan kefahaman pihak pengurusan TONE tentang keperluan dan realiti kehidupan masa kini. Harapan kami, dapatlah ia meringankan sedikit beban minda Ahli-ahli kami di saat berlakunya pemergian yang tersayang.

Ketahui lebih lanjut tentang faedah ini di :
http://bit.ly/2mMSFJx

#KhairatKematian #TONE #ToneExcel #TonePlus #TONEWOW #PrepaidThatPays #KebebasanKewangan

Hai rakan2 insta! Salam perkenalan dari saya, *"leader"* dari Team Kerjaya Online Dari Rumah... Untuk maklumat dan penjelasan lanjut, sila clik link di bawah 👇🏻👇🏻😉 http://www.biztonewow.com/pro1/1586203 *_Saya nk share pd Korang semua camne dpt duit RM4020-RM12060, tiap2 bulan TANPA henti_* ☺

#LuckyDraw #TONE #ToneExcel #TonePlus #TONEWOW #PrepaidThatPays #KebebasanKewangan
#positif #selamatpagi #bisnesonline #janganputusasa #tonewow #tonegroup #meroket #incomepasif #aura #ubahcaraberfikir #luarbiasa #andamampuberjaya #bisnesmodalkecik #Jombertindak #andabolehberjaya

CARA MUDAH MENANG HADIAH RM500,000! 🥰👋 .
.
Anda hanya perlu aktif guna simkad Tonewow sepanjang kempen ini berlangsung.

Dengan itu, nama anda sudah pun layak menyertai kempen cabutan bertuah ini.

Bayangkan jika anda menang kereta PROTON X70, apa perasaan anda pada saat itu?

Asbab tukar simkad je, boleh menang hadiah ini.

bit.ly/SyakirinSyakDotCom
.
.
Lawati Instagram saya. Tekan sini: @syakirinsyak atau www.instagram.com/syakirinsyak
.
.
#syakirinsyak #Tonewow #Toneexcel #Toneplus #Tonegroup #mmguia #prepaidthatpays #passiveincome #pendapatanpasif #tiktok #maluapabossku #simkad #iphonemalaysia #iphonemurahmalaysia #simkadbuatduit #simkadajaib #simkadmurah #umobile #bisnesdarirumah #bisnes #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bisnestopup #jutawanapps #buatduit #buatduitonline #buatduitdarirumah #buatduitdenganhandphone

Alhamdulillah...
Hujan membasahi bumi
.
.
. .
.
. .
.
.
. .
.
.
.
. .
.
.
.
.
.
. .
. .
Jika ada yang nak tempah sila wasap ke no ni wasap.my/60172552324 zaini... Tq....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
iklan niaga...
.
Jika ingin mencuba menjadi pengguna simkad tonewow Rm 10 je...
.
Klik link info detail ini :
www.jutawan2step.com/info/1173961
.
Semoga ia bermafaat buat semua yang membaca dan yang memerlukan tambahan pendapatan sampingan...
.
#j2s #mmg #jutawan2step
#share #sebarkan #awaltahun2019
#jalanjalanmalaysia #pokettebal
#hatikenakental #kasijadi #mate20pro
#doa #usaha #tawakal #rezeki
#tonegroup #tonetalk #tonewow
#toneexcel #toneplus #onexox
#celcom #maxis #digi #redone
#altel #hotlink #rm10 #toneexcelwow #bmf

ESBI

Janganlah baca sebagai perkataan, E employee S self-employed B business I investor

Saya dah jenuh kuadran E selama 13 tahun, kini sudah evolusi dari S ke B sejak tahun lalu

Anda tidak akan dapat capai impian jika berada dalam kuadran E. S B dan I adalah jawapannya

Jom!

#simcardviral #biggerGB #notjibby #SAredoneKL #redoneKL #redone #celcommerah #celcommurah #celcom #digi #maxis #umobile #yes #friendi #tron #toneexcel #toneplus #tonewow #tunetalk #onexox #xox #telcopreneur #buildyourempire #submitataskatil #worksmart

.
Happy Hour Podium Special
.
Boleh beli walau kuota banyak lagi
.
10GB + 3GB + 50 minit + 50 sms @ RM50
.
SMS: YES ke 23388
.
Boleh SIMPAN & CARRY FORWARD
.
Nak SHARE dengan geng² yang guna ONEXOX pun boleh
.
Nak try ONEXOX?
.
Nak beli topup ONEXOX?
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #xoxmalaysia #seasonpass #seasonpasshappyhour #redone #tonewow #smartpas #tkkrracingteam #onexoxtkkrracingteam #matmoto #malaysiacubprix

Yang menghalang anda daripada lakukan sesuatu tindakan yang luar biasa adalah OTAK anda sendiri.

Taip: 👍

www.SyakirinSyak.com
.
.
Lawati Instagram saya. Tekan sini: @syakirinsyak atau www.instagram.com/syakirinsyak
.
.
#syakirinsyak #Tonewow #Toneexcel #Toneplus #Tonegroup #mmguia #prepaidthatpays #passiveincome #pendapatanpasif #tiktok #maluapabossku #simkad #iphonemalaysia #iphonemurahmalaysia #simkadbuatduit #simkadajaib #simkadmurah #umobile #bisnesdarirumah #bisnes #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bisnestopup #jutawanapps #buatduit #buatduitonline #buatduitdarirumah #buatduitdenganhandphone

.
ONEXOX Prepaid bagi tempoh aktif 2 tahun 4 bulan walaupun tak topup
.
Tak payah topup setiap bulan untuk aktifkan nombor
.
Sesuai juga untuk nombor backup, mereka yang tinggal di luar negara, anak di asrama & dipasang pada gps
.
Boleh kekalkan nombor lama
.
Boleh dapatkan nombor baru
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #umobile #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #xiddig #xoxmalaysia #seasonpass #seasonpasshappyhour #xoxmobile #redone #tonewow #smartpas #xoxmalaysia #xoxhappyhour

#Postage hari ini
4 semenanjung 1 sabah

#bukhari_nazran
01120818254

Agent Simcard #TonewowKualaTerengganu #KualaTerengganu #Terengganu #Tonewow #TonePlus #ToneGroup #PrepaidThatPays
https://BusinessPassiveIncome.wasap.my

Satu-satunya perkara yang menghalang anda dari menjadi siapa dan apa yang anda mahu jadi adalah diri sendiri. Setuju?
.
.
Taip: Setuju..
.
.
Lawati Instagram saya. Tekan sini: @syakirinsyak atau www.instagram.com/syakirinsyak
.
.
#syakirinsyak #Tonewow #Toneexcel #Toneplus #Tonegroup #mmguia #prepaidthatpays #passiveincome #pendapatanpasif #tiktok #maluapabossku #simkad #iphonemalaysia #iphonemurahmalaysia #simkadbuatduit #simkadajaib #simkadmurah #umobile #bisnesdarirumah #bisnes #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bisnestopup #jutawanapps #buatduit #buatduitonline #buatduitdarirumah #buatduitdenganhandphone

.
Kalau guna 1GB sebulan, boleh tahan setahun
.
Happy hour hari ni!
.
10GB + 3GB @ RM50
.
SMS: YES ke 23388
.
Boleh simpan kalau tak guna / share dengan geng² yang guna ONEXOX
.
Nak try ONEXOX?
.
Nak beli topup ONEXOX?
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #xiddig #xoxmalaysia #seasonpass #seasonpasshappyhour #redone #tonewow #smartpas

.
Internet slow?
.
Jom try ONEXOX
.
ONEXOX 4G kini di kebanyakan kawasan.
.
✔ Telco patuh shariah
✔ Boleh simpan & transfer data - Season Pass
✔ Tempoh aktif sehingga 28 bulan.
✔ Boleh kekalkan no lama/dapatkan no baru
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #umobile #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #xiddig #xoxmalaysia #seasonpass #seasonpasshappyhour #xoxmobile #redone #tonewow #smartpas #xoxmalaysia #xoxhappyhour

.
Cuba cek hendphone emak ayah
.
❌ Kredit banyak tapi tak boleh call?
❌ Terpaksa topup sebab nak aktifkan nombor?
❌ Terpaksa beli nombor baru sebab nombor lama mati lupa nak topup?
❌ Kredit beratus-ratus sebab terpaksa topup nak hidupkan nombor?
.
Tukar ke ONEXOX dapat tempoh aktif 2 tahun 4 bulan
.
Topup bila nak pakai je
.
Sesuai juga untuk nombor backup, mereka yang tinggal di luar negara, anak di asrama & dipasang pada gps
.
Boleh kekalkan nombor lama
.
Boleh dapatkan nombor baru
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #umobile #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #xiddig #xoxmalaysia #seasonpass #seasonpasshappyhour #xoxmobile #redone #tonewow #smartpas #xoxmalaysia #xoxhappyhour

💰 HANYA RM48/BULAN
⚡ 10GB Highspeed Internet
📺 60GB Video Online (2gb daily)
💬 Unlimited Chat + Social + Music
📞 UNLIMITED CALL TO ALL NETWORK
.
#halo #halotelco #internet #data #unlimitedcalls #facebook #instagram #whatsapp #jimat #murah #unlimitedinternet #unlimiteddata #telcoplan #malaysia #putrajaya #maxis #digi #celcom #umobile #tunetalk #toneplus #toneexcel #onexox #prepaid #postpaid #youtube #mediasocial #mediasosial #telefon

💰 HANYA RM48/BULAN
⚡ 10GB Highspeed Internet
📺 60GB Video Online (2gb daily)
💬 Unlimited Chat + Social + Music
📞 UNLIMITED CALL TO ALL NETWORK
.
#halo #halotelco #internet #data #unlimitedcalls #facebook #instagram #whatsapp #jimat #murah #unlimitedinternet #unlimiteddata #telcoplan #malaysia #putrajaya #maxis #digi #celcom #umobile #tunetalk #toneplus #toneexcel #onexox #prepaid #postpaid #youtube #mediasocial #mediasosial #telefon

💰 HANYA RM48/BULAN
⚡ 10GB Highspeed Internet
📺 60GB Video Online (2gb daily)
💬 Unlimited Chat + Social + Music
📞 UNLIMITED CALL TO ALL NETWORK
.
#halo #halotelco #internet #data #unlimitedcalls #facebook #instagram #whatsapp #jimat #murah #unlimitedinternet #unlimiteddata #telcoplan #malaysia #putrajaya #maxis #digi #celcom #umobile #tunetalk #toneplus #toneexcel #onexox #prepaid #postpaid #youtube #mediasocial #mediasosial #telefon

Top #toneplus posts

🇲🇾Sempena sambutan Hari Malaysia 2019 🇲🇾 dan sebagai tanda terima kasih kepada semua ahli-ahli TONE, Top Up untuk peluang menangi 👑EMAS 999.9 dan 💰wang tunai! Maklumat lanjut www.tonewow.net

Topup bermula *14/9/19 - 16/9/19* untuk menyertai cabutan bertuah *MEMENANGI EMAS 999.9 & WANG TUNAI*. RM10 - 1 Tiket
RM30 - 4 Tiket
RM50 - 7 Tiket
RM100 - 15 Tiket

Belom daftar?

Untuk urusan pendaftaran simkad Tone Wow sila WhatsApp http://wasapp.me/601118927500/Saya+Berminat+Daftar+Tone+Wow

#HariMalaysia2019 #SpecialDraw #SuisseGold #ToneExcel #TonePlus #TONEWOW #PrepaidThatPays #KebebasanKewangan #10YearsOfTONE
#teamAFCIRCLE0109

Hai, hai, haii.. TONE datang lagi dengan hadiah wang tunai dan percutian ekslusif ke Guangzhou, China. Syarat layak pun senang pulak tu.. Buat Top Up pun layak, taja orang pun layak.. Lagi best, pada yang banyak Member ID, setiap ID anda yang buat Top Up atau penajaan juga akan dikira. Perghh.. Jadi, kengkawan yang belum guna simkad Tone wow tu, cepat2 laa daftar dengan saya 😉😉 Top Uppp… Tajaaaa…! Jom upgrade simkad ke Tone wow!
#TopUpTajaBanyak2 #TONE #ToneExcel #TonePlus #TONEWOW #PrepaidThatPays #KebebasanKewangan
#teamAFCIRCLE01043

Hari ni kita bersitail rambut sisip telinga😂😂😂btw
Klw mau tau pasal TONEPLUS lebih lanjut boleh pm sy d fb kio...bcoz im not active with dm2 ni...heheh...😘😘😘🤗🤗😍😍❤❤❤.. #toneplus #kaizenINSPIRE
lotsoflove💞
Carrey Evanne

WOW!!! Bersempena Kempen Top Up Bonus yang sedang berjalan, Khas untuk bulan September, satu cabaran untuk mengumpul Top Up Bonus Tertinggi. Pemenang yang mengumpul Bonus Top Up tertinggi akan memenangi hadiah-hadiah wang tunai sehingga RM7000!!!! 📱 💸
Amboi, dah bagi free extra kredit bagi hadiah duit lagi?
sape tak guna simkad ni rugi tau.. macam2 HQ nak bagi lepas ni!

Jom upgrade simkad ke Tone wow!
01118927500

#TopUpBonus #ToneExcel #TonePlus #TONEWOW #PrepaidThatPays #KebebasanKewangan #10YearsOfTONE
#teamAFCIRCLE01020

OFFICIAL!

Topup RM50 diberikan khairat kematian RM2,000 percuma

Topup RM30 diberikan khairat kematian RM1,000 percuma

Selepas ini, hanya topup bulanan RM30 pun sudah layak untuk menerima Khairat Kematian percuma dari Syarikat.

Ini adalah hadiah kepada semua ahli keluarga Tone yang setia menggunakan simkad TONE WOW.

Sebarkan berita baik ini.

Jom ubah untuk berubah.. 📲 www.wasap.my/60108023718/nakdaftarTW
📲 www.wasap.my/60108023718/nakdaftarTW
📲 www.wasap.my/60108023718/nakdaftarTW

WE ALWAYS SERVE YOU BETTER

#izzahkuWoW #simkadbergaji #simkadjutawan #surirumahbergaji #ToneExcel #TonePlus #tonewow #prepaidthatpays #10YearsOfTONE

#teamafcircle01076

Panas, panas, panaass… Khas untuk anda yang baru kepada perniagaan bersama TONE GROUP, Boss kata “Bagi lah depa tu Insentif baru yang puas hati sikit lagi untuk motivasi depa..” Jadi, bagitau prospek anda tentang buah tangan baru ini dan pastikan juga mereka nampak potensi pendapatan yang boleh dikecapi. Kepada anda yang sudah bersama kami tetapi masih baru, tahniah di atas peluang baru ini. Semoga ia terus mambakar semangat anda. Teruskan dan teruskan!
Info lanjut di http://bit.ly/2KYsGa2

#InsentifBaru #TONEGROUP #ToneExcel #TonePlus #PrepaidThatPays
#simkadbergaji #simkadjutawan #teamAFviral08908
#izzahkuWoW

Hanya topup sahaja layak menang plak emas Ekslusif ini.. Topup rm30 =1 tiket
Topup rm50 =2 tiket
Topup rm100 =5 tiket

Jom Sertai kami Daftar rm10 jew

Dapatkan ID utk join #tiketcabutanbertuah

#bonaanzaEmasMerdekaTONE #TONEWOW #ToneExcel #TonePlus #PrepaidThatPays #simkadbergaji #simkadjutawan #izzahkuWoW #teamAFviral08917

Selamat Malam

Nak bagi tahu ni... 😍
.
.
.
Salam sejahtera semua. Jom sertai mini-kempen terbaru kami yang bersempena dengan bulan Kemerdekaan ini – Bonanza Emas Merdeka TONE. Ianya mudah dan santai sahaja. Anda cuma perlu melakukan Top Up dan anda akan menerima tiket cabutan bertuah.
Top Up
RM30 = 1 tiket,
RM50 = 2 tiket dan
RM100 = 5 tiket.
Kempen adalah dari 21hb Ogos sehingga 31hb Ogos 2019. Selamat maju jaya kami ucapkan, semoga anda salah seorang pemenang plak emas eksklusif ini. Zaaasss…! #BonanzaEmasMerdekaTONE #TONEWOW #ToneExcel #TonePlus #PrepaidThatPays
#simkadbergaji #simkadjutawan #izzahkuWoW
#teamAFviral08912